Urmează un moment de mare bucurie pentru premierul Marcel Ciolacu. Șeful Executivului va fi socru mare: fiul său a decis să-și oficializeze relația cu partenera sa.

Marcel Ciolacu e socru mare! Fiul lui se însoară

Marcel Ciolacu, prezent mereu la televizor datorită funcției sale deosebit de importante, a fost mai degrabă modest în ceea ce privește viața sa personală. Există însă unul eveniment deosebit de importat din familia sa despre care presa a aflat: nunta fiului său.

Andrei Filip Ciolacu, a ales ca după ce a terminat liceul și și-a ales o carieră să nu urmeze același drum precum tatăl său. Tânărul se pregătește pentru o meserie extrem de grea: este student din 2018 la Facultatea de Medicină a Universității „Ovidius” din Constanța.

Cine este viitoarea noră a premierului

Tânărul trăiește o frumoasă poveste de dragoste, pe care curând o va și oficializa. Aleasa sa este chiar iubita sa din liceul, o tânăra pe nume Alexa, după cum afirmă surse din presă. După mai mult ani de relație, cei doi au decis să-și unească destinele pentru totdeauna.

Aceleași surse din presă afirmă că cei doi au ales să meargă și pe același drum profesional. Logodnica fiului premierului Ciolacu este studentă la aceeași universitate.

Despre fiul său și viitoarea sa soție, Marcel Ciolacu a vorbit destul de puțin în spațiul public. Premierul României a spus însă care este singura regulă pe care viitoarea sa noră trebuie să o respecte. Și anume tradițiile în familie, care sunt extrem de importante pentru el.

Eu i-am spus iubitei fiului meu. Să ştii regulile de la început: în prima zi de Paşti şi de Crăciun, noi ne strângem cu toţii la Buzău., a declarat prim-ministrul în urmă cu mai mult timp.

 Cât despre marele eveniment, acesta se pare că va avea loc în Buzău. Nu se cunosc mai multe detalii despre locație sau costurile acesteia.