Anda Adam este foarte precaută și ascultătoare cu privire la noile norme impuse de autorități în ceea ce privește carantina. Dar ca toata lumea, pe această vreme frumoasă de primăvară, cântăreața are nevoie să mai ia și puțin aer curat. Dar nu în orice fel.

Reclamă

Se pare că artista a reușit să ofere un peisaj incendiar. Și nu vorbim aici de o plajă exotică, ci chiar de balconul propriei locuințe. Aceasta a pozat într-o ținută extrem de sexy care pune pe jar orice imaginație.

Piesa vestimentară pe care a folosit-o frumoasa cântăreață îi pune în evidență formele curbate într-un mod absolut răvășitor, iar body-ul ales de culoare neagră se mulează perfect pe corpul ei.

 

De îndată  ce a publicat fotografia pe rețelele de socializare, comentariile și aprecierile nu au întârziat să apară.

Reacțiile au fost cât se poate de diverse. Cum era de așteptat, Anda Adam a primit mai multe complimente decât comentarii răutăcioase.

”Vecină, dragă vecină…”, “Absolut superbă!”, “Wow… Câtă frumusețe…”, “Ești ca un înger fără aripi” – scriu fanii acesteia pe rețelele de socializare.

Vedeta traversează această carantină generală împreună cu soțul ei. Acesta, daca ar fi să ne luăm după propriile ei mărturisiri, nu are de ce să se plângă. Frumoasa blondă se dovedește a fi și o gospodină de excepție ce are foarte mare grijă de partenerul ei. Ea a declarat că îi gătește în fiecare zi pentru a-l ține satisfăcut.

”Soțul să aibă tot timpul mâncare și să fie satisfăcut din punct de vedere culinar” – a mai mărturisit Anda Adam.

Dar nu se neglijează nici pe sine. Conform postărilor sale, Ordonanța 3 nu este un motiv pentru care artista să renunțe la antrenamente și la forma sa de invidiat.

” Mergem înainte, scăpăm noi și de acest virus❗️💪🏻” – posta zilele acestea pe contul ei de Instagram.