Cele două tramvaie s-au ciocnit pe Şoseaua Giurgiului. Unul dintre ele era dintre cele noi.

Zi plină de incidente pe linia 25 de tramvai din București. După ce de dimineață un tramvai a deraiat, alte două tramvaie s-au ciocnit câteva ore mai târziu.

Două tramvaie s-au ciocnit în București

Au fost clipe de panică și nervi întinși la maxim pe șoselele din capitală, după ce două tramvaie s-au ciocnit. Totul s-a petrecut în stația Răducanu Cristea de pe linia 25. Unul dintre tramvaiele noi, Imperio, s-a ciocnit de un altul, din cele vechi.

Impactul a fost atât de puternice, că cel din urmă tramvai a deraiat de pe linie. Traficul în zonă, și așa aglomerat, a fost blocat până când autoritățile au reușit să elibereze linia. Călătorii au avut cel mai mult de suferit. Trei linii au fost blocate pe sensul CFR Progresul.

Din fericire, bucureștenii care se aflau în tramvaie nu s-au ales decât cu o sperietură zdravănă. Societatea de Transport Bucureşti a transmis că nicio persoană nu a fost rănită în urma incidentului.

Accidentul a avut loc la orele după-amiezii, mai exact în jurul orei 16:00. Adică într-un moment în care locuitorii capitalei își încheie programele la muncă și se întorc spre casă. Traficul a fost un calvar zeci de minute.

Într-un final, autoritățile chemate să intervină la fața locului au reușit să elibereze linia de tramvai. Totul a fost blocat timp de 86 de minute, apoi circulația s-a reluat în mod normal.

Aceeași zi, aceeași linie, un alt tramvai a deraiat de dimineață

Nu a fost însă singurul asemenea incident pe linia lui 25. La orele dimineții, un alt tramvai a deraiat. Și atunci, traficul pe liniile amintite anterior a fost blocat zeci de minute.

Iar ziua a fost marcată și de un alt incident, de data aceasta în rândul pasagerilor. Chiar cu o oră înainte ca cele două tramvaie să se ciocnească, un călător a avut nevoie de îngrijiri medicale. Traficul a fost blocat pe linie până când la fața locului au ajuns medicii.

Share.