Deși este căsătorită cu președintele României, Carmen Iohannis a preferat să stea departe de ochii lumii. În acest context, despre Prima Doamnă a României se știu puține lucruri. Iată cum arăta soția lui Klaus Iohannis în tinerețe.  

Carmen Iohannis a crescut într-o familie catolică din Santu, județul Mureș, tatăl său fiind blanar. La vârsta de 22 de ani, l-a cunoscut pe Klaus Iohannis prin intermediul unor prieteni comuni. În 1989, cei doi s-au căsătorit, în ciuda faptului că Klaus Iohannis era un profesor repartizat la o localitate situată la 60 de kilometri de Sibiu. Pentru a fi aproape de soția sa, Klaus Iohannis făcea naveta în mod regulat.  

Cum arăta Carmen Iohannis în tinerețe

Cei doi s-au cunoscut în timpul liceului și au avut o relație de șapte ani. În această perioadă, Klaus Iohannis a mers chiar și la cursuri de dans alături de Carmen și au avut multe pasiuni comune, cum ar fi drumețiile și învățământul.  

În ciuda faptului că nu au copii împreună, Klaus Iohannis și soția sa au reușit să mențină o căsnicie fericită și să depășească momentele dificile. Președintele a dezvăluit că secretul unei căsnicii fericite este să îți iubești partenerul și să îți dorești să fii mereu lângă el. El a subliniat, de asemenea, că sprijinul soției sale a fost vital în atingerea poziției sale actuale.  

FOTO | Cum arăta Carmen Iohannis în tinerețe. Imagini rare cu Prima Doamnă a României

Klaus Iohannis: Soția mea este sprijinul meu

“Soția mea este sprijinul meu și secretul unei căsnicii fericite este să îţi iubeşti partenerul şi să îţi doreşti să mergi lângă el”, spunea Iohannis în urmă cu mult timp. 

FOTO | Cum arăta Carmen Iohannis în tinerețe. Imagini rare cu Prima Doamnă a României

Carmen și Klaus Iohannis au recunoscut că nu au putut avea copii și că aceasta este un regret. Totuși, au reușit să își găsească fericirea și să accepte această situație. Președintele a afirmat că nu au luat în calcul niciodată opțiunea de a adopta un copil.