Dacă până acum și-a obișnuit să fanii să posteze fotografii în care apare mai mult dezbrăcată, decât îmbrăcată.

Reclamă

Se pare că de această dată, artista a schimbat tactica și a postat pe story o serie de imagini needitate, prin care le-a dezvălui urmăritorilor săi cum arată de când s-a îngrășat cu 10 kilograme.

,,M-am îngrășat 10 kilograme peste greutatea mea și o să vă arăt cum arăt cu adevărat. De fapt, am colăcei și aia e, frate. Suntem femei, suntem oameni. This is the real me”, a mărturisit Alexandra Stan, potrivit Perfecte.ro.

Sursa: Perfecte.ro/ instagram Alexandra Stan
Sursa: Perfecte.ro

Sursa foto: Perfecte.ro

Cu toate că, în urmă cu două luni a lansat melodia Obsesii, cântăreața este mereu în atenția publicului datorită a ceea ce postează pe social media.

În urma acestor postări, i-a a primit și o serie de critici. Evident, Alexandra nu a rătat ocazia de-a le răspunde celor care o critică.

,,Înainte de a judeca pe cineva, consider că e tare ușor să aruncăm cu vorbe asupra oamenilor, fără să analizăm prea mult o situație. Din răutate, din frustrare, din ignoranța, dintr-un complex de inferioritate, din nimic, din motive greu de înțeles. Iar eu, după 10 ani de carieră internațională, am fost acuzată de «disperare și nevoie de atenție, fără să am un plan de marketing pregătit». Oare chiar așa să fie? Mai ciudat mi se pare faptul că «acuzele» vin de la o persoană care are experiență în PR și marketing, care a lucrat (sau încă lucrează) cu artiști din muzică.

,, Am ales să fiu liberă, să mă accept pe mine așa cum sunt. La 30 de ani, îmi iubesc corpul și sunt în perioada de #ImFeelingMyself, despre care pomenește și @beyonce. Sunt free”, spunea Alexandra Stan, în urmă cu câteva săptămâni.