Carmen Iohannis, Prima Doamnă a României, a impresionat la recepţia organizată de preşedintele SUA, Joe Biden, cu ocazia Adunării Generale a ONU. Ținuta soției șefului de stat a reușit să întoarcă privirile celor din jur.

Joe Biden a organizat o recepție în onoarea șefilor de delegații prezenți la cea de-a 78-a sesiune a Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite. Invitați au fost și Klaus și Carmen Iohannis, care nu au ratat ocazia și s-au fotografiat alături de liderul de la Casa Albă și de Jill Biden.

Președintele României și soția sa sunt în SUA de la începutul acestei săptămâni. Șeful de stat a condus delegația țării noastre la Adunarea Generală a ONU.

Iar după ce s-au purtat discuții extrem de importante, la care a luat parte și Volodimir Zelenki, președintele Ucrainei, toți șefii de stat au luat parte la adunarea distinsă pusă la cale de Biden.

Ce a purtat Carmen Iohannis la întâlnirea cu Joe Biden în SUA

Carmen Iohannis a impresionat prin ținuta sa, deosebit de elegantă. Prima Doamnă a României a ales să poarte o rochie crem, sidefată, fără decolteu și cu volane la mânecă.

A accesorizat totul cu o curea, renunțând la alte bijuterii cum ar fi brățările sau colierele. În schimb, a purtat o pereche de cercei rotunzi, aurii, care s-au potrivit de minune cu restul ținutei.

Ceea ce a atras atenția este însă cureaua purtată de Carmen Iohannis, care nu este deloc pentru buzunarul oricui. Piesa vestimentară aparține celebrului brand internațional Valentino, iar prețul acesteia se ridică la peste 1.000 de euro.

Pentru a marca momentul, Klaus Iohannis și Prima Doamnă au făcut o fotografie cu omologii lor americani, Joe Biden și Jill Biden.

Și ținuta soției președintelui de la Casa Albă a fost una într-adevăr de efect. A optat pentru o rochie albă cu un ornament deosebit în jurul gâtului.