Un incendiu puternic a distrus casa de vacanță situată în Delta Dunării, care aparține fostului ministru al Transporturilor, Miron Mitrea.

Conform informațiilor primite, incendiul a fost provocat de un fost angajat nemulțumit. Pompierii au avut o intervenție extrem de dificilă pentru a stinge flăcările și a salva proprietatea.

Incidentul a avut loc la casa de vacanță din localitatea Crișan, iar poliția a fost alertată marți cu privire la acesta. După sosirea la fața locului, polițiștii au identificat un bărbat în vârstă de 45 de ani, din județul Constanța, care ar fi fost implicat în declanșarea incendiului.

Casa de vacanță a fostului ministru al Transporturilor, în flăcări

Se pare că acesta, sub influența băuturilor alcoolice, ar fi recurs la acest gest ca urmare a unor conflicte mai vechi cu proprietarul casei, care l-ar fi angajat anterior pentru activități administrative.

FOTO | Casa de vacanță a unui fost ministru al Transporturilor, distrusă de flăcări! Incendiul a fost provocat de un angajat nemulțumit

Poliția a deschis un dosar penal pentru distrugere în urma acestui incident grav. În timpul investigațiilor, pompierii au avut dificultăți în a stinge flăcările, iar intervenția lor a fost una extrem de complexă. Norocul a fost că nu s-au înregistrat victime în urma acestui incendiu devastator.

Casa de vacanță din Delta Dunării, care a fost distrusă în urma incendiului, era deținută de fostul ministru al Transporturilor, Miron Mitrea, conform surselor locale. Această tragedie a atras atenția opiniei publice și a generat multe speculații cu privire la motivele care au condus la acest incident nefericit.