Reclamă
Reclamă

Momente de coșmar pentru pasagerii unui microbuz în Mureș. Vehiculul a fost implicat într-un accident teribil, care a pus în alertă autoritățile. 16 persoane au fost rănite și au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Carnagiu pe șosea în Mureș: 16 răniți în urma unui accident

Accidentul s-a produs în județul Mureș, pe DJ151A, în localitatea Band. Microbuzul, care transporta mai multe spitale, circula regulamentar. A fost izbit în plin de un alt vehicul, la volanul căruia se afla un tânăr de 19 ani.

Martorii au sunat imediat la numărul unic de urgență 112. La faţa locului pompierii s-au deplasat cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare. Iar medicii au intervenit cu două ambulanțe transport personal și victime multiple.

Vinovat pentru cele întâmplate a fost tânărul de la volanul mașinii, care a pierdut controlul volanului. Mai grav este că imprundența sa putea să coste viața și alte persoane, deoarece nu era singur în mașină: era însoțit de o femeie și de un copil.

Reclamă

Șoferul mașinii, în stare gravă la spital

Impactul a fost unul foarte puternic, astfel că șoferul mașinii a fost încarcerat și a avut nevoie urgentă de îngrijiri medicale. Pentru el a fost activat Planul Roșu, starea sa fiind una foarte gravă.

Pentru o altă persoană implicată în accident a fost plan galben. De asemenea, alte 14 persoane au fost rănite ușor și au beneficiar de ajutorul medicilor.

Polițiștii au deschis în cauză un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă, în cadrul căruia urmează să stabilească toate circumstanțele producerii evenimentului rutier.

Tânărul de 19 ani nu a putut fi testat cu aparatul etilotest la fața locului, din cauza rănilor pe care le-a suferit în urma incidentului. Astfel că după ce starea sa va fi una stabilă, medicii vor face analizeze necesare la spital.

În ceea ce-l privește pe șoferul microbuzului, un bărbat în vârstă de 33 de ani, acesta a fost testat cu etilotestul. Rezultatul a demonstrat că nu consumase băuturi alcoolice.

Reclamă
Share.

Sunt Simona Păun, o tânără jurnalistă cu studii în litere. Combinez pasiunea pentru scris cu o neînfricată ambiție. Chiar dacă sunt la început de drum, sunt deja recunoscută pentru investigațiile mele profunde și abordarea meticuloasă. Viitorul pare strălucit în fața mea.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro