Adela Popescu este una dintre cele mai urmărite vedete de la noi din țară. Deși nu mai este la fel de activă și prezentă pe micile ecrane, asta nu înseamnă că nu are proiecte în derulare. Dincolo de proiectele profesionale cărora le-a spus „da”, la Șușani, satul ei natal, a început unul dintre cele mai de suflet proiecte din ultima vreme și anume, ridicare unei căsuțe de la zero.

Adela Popescu a descoperit faima la o vârstă destul de fragedă, dar asta nu a împiedicat-o să fie, în continuare, cu picioarele pe pământ. Deși are tot ce și-ar putea dori, se pare că vedeta încă mai are planuri și proiecte în care este dispusă să își joace banii, timpul și energia. Iar unul dintre aceste proiecte tocmai ce a făcut primii pași.

Este vorba despre o nouă casă în Șușani pe care Adela Popescu și Radu Vâlcan o vor face de la zero. Cei doi au o casă impresionantă aici, în București, dar se pare că niciodată nu este suficient, mai ales că au trei copii. Astfel, după ce au stat și au pus în balanță mai multe aspecte, au ajuns la concluzia că nu ar strica o casă la țară.

FOTO. Adela Popescu își construiește casa visurilor în satul natal, Șușani

Adela Popescu este în culmea fericirii

Adelei Popescu i-a fost destul de greu să se hotărască la un stil anume, mai ales că a trebuit să ia în calcul mai mulți factori. Inițial, a vrut ca proiectul său să aibă o tentă brâncovenesc, dar și-a dat seama că are nevoie de meșteri pricepuți pentru asta, ceea ce este foarte greu de găsit în zilele de azi.

Apoi, s-a gândit să meargă pe minimalism, doar că o casă minimalistă, asemănătoare cu cea a lui Kim Kardashian are deja în București, așa că a tăiat și asta de pe listă. Într-un final, s-a oprit la o casă de piatră cu obloane de lemn care va prinde contur cu ajutorul unui arhitect.

„Nu știam cum vrem să arate casa, cu etaj, fără etaj. Au intrat buldozerele pe pământul unde vrem să construim casa de la Șușani, așadar, a început proiectul. Sunt foarte fericită. Va fi o casă foarte frumoasă, cu obloane din lemn, cu piatră, nu va fi foarte mare, dar va avea o terasă foarte mare.”, a spus vedeta.

FOTO. Adela Popescu își construiește casa visurilor în satul natal, Șușani