Recent, o nouă vedetă din lumea fotbalului a fost implicată într-un incident nefericit.

Cristi Tănase, fost fotbalist al FCSB și campion de mai multe ori, a fost testat pozitiv pentru consum de substanțe interzise în seara zilei de 27 decembrie. Incidentul a avut loc în afara orașului Pitești, la ieșirea către comuna Bradu, iar polițiștii de la Brigada Rutieră au intervenit în urma unui comportament ciudat manifestat de fotbalist la volan.

În timpul unui control de rutină, efectuat de polițiști, Cristi Tănase a fost oprit și supus unor teste pentru a determina eventuala utilizare a alcoolului în exces. Etilotestul a indicat absența acestuia, ceea ce a condus la suspectarea consumului de droguri ilegale. Prin urmare, fotbalistul a fost supus unui test cu aparatul drugtest, care a confirmat prezenta substanțelor interzise.

Fotbalistul Cristi „Dodel” Tănase, prins drogat la volan. Nu este prima dată când încalcă legea

Fotbalistul Cristi Tănase, prins drogat la volan

Din cauza rezultatelor pozitive, Cristi Tănase a fost dus la spital pentru recoltarea de probe de sânge, în vederea identificării drogului consumat. După aceasta, acesta a fost dus la audieri și i s-a întocmit un dosar penal pentru conducere sub influența substanțelor interzise. În plus, recidiva sa anterioară în ceea ce privește conducerea sub influența alcoolului, din iunie 2010, ar putea avea consecințe grave în cadrul procesului.

Cristi Tănase și-a început cariera de fotbalist la FC Argeș și s-a transferat ulterior la FCSB, unde a obținut numeroase titluri de campion al României, cupe și supercupe. De-a lungul carierei sale, el a mai jucat pentru Dacia Mioveni, Tianjin Teda din China, Sivasspor, Karabukspor, Eskisehirspor și Giresunspor din Turcia, precum și pentru Academica Clinceni. A pune punct activității sale sportive în anul 2022, după ce a jucat la echipa sa de suflet, FC Argeș.