Fotbalistul care a ajuns să îl depășească pe Cristiano Ronaldo nu este deloc cunoscut. Acesta a promovat încă în Liga 1 și numele lui nu este atât de intens vehiculat. Cu toate acestea, tânărul se poate laudă cu o avere uriașă. Fotbalistul nu este chiar titularul conturilor, ci tatăl lui, un prinț din Brunei.

Fotbalistul are o avere uriașă

Fotbalistul  Faiq Bokiah joacă un acest moment la Leicester City. Tânărul nu este legitimat în Pemier League însă poate fi considerat cel mai bogat din fotbal. Asta pentru că tatăl lui, prințul Jefri Bolkiah, este un om cu o avere de 20 de miliarde de euro. La rândul sau unchiul fotbalistului este chiar sultanul din Bunei. Faiq nu a aapucat să debuteze la prima echipa, dar poate concura oricând cu bogații fotbalului. Despre acesta există supoziții că ar fi fost singurul om din lume care a avut în față ochilor cei mai mulți bani la un loc.  Tot despre acesta se spune că bogatasul cheltuie un miliard de euro pe an pentru a-și satisface anumite mofturi.

Faiq are o remunerație mică la echipa actuală

Fotbalistul Faiq pare că iubește extrem de mult fotbalul. Asta pentru că deși are un salariu extrem de mic. Cu toate acestea tânărul își desfășoară cu dedicare activitatea în cadrul Leichester City. Tânărul sportiv este născut în California însă a trăit alături d eo parte din familia să în Anglia. Începuturile în fotbal ale lui Faiq au avut loc la Acedemia din Southampton. De asemenea, acesta a  trecut și pe la echipele de juniori de la chelsea și Arsenal.

Fotbalistul care l-a detronat pe Ronaldo