Dani Alvez trece prin cel mai cutremurător scandal din cariera sa. Sportivul a fost arestat în Spania, după ce o tânără la acuzat de viol. Jucătorul de fotbal s-a dat de gol în fața anchetatorilor, iar clubul de care aparținea a decis să-i pună capăt carierei sale sportive.

Jucătorul de fotbal Dani Alvez a fost arestat vineri, 20 ianuarie în Spania. Asta după ce o tânără în vârstă de 23 de ani l-a acuzat că a violat-o, după ce s-au întâlnit într-un club.

Inițial, sportivul le-a spus anchetatorilor că nu o cunoaște pe tânără. Apoi s-a răzgândit și a relatat că a întâlnit-o în seara cu pricina în local, însă nu au interacționat. Iar în final, Alvez s-a dat de gol și a dezvăluit că nu doar au vorbit, ci și că între ei a fost mai mult de atât. De vină ar fi fost însă fata, care ar fi inițiat totul.

Am fost în acel loc, cu mai multe persoane, ne-am distrat. Cine mă cunoaște știe că îmi place să dansez. Am dansat și m-am distrat fără a invada intimitatea cuiva. Nu știu cine este acea domnișoară.Niciodată nu am invadat intimitatea cuiva. Cum să fac așa ceva cu o femeie? Nu, pentru numele lui Dumnezeu”, a declarat inițial Dani Alves, conform Sport.es.

Acuzațiile femeii care spune că a fost agresată sexual de Dani Alves

Relatarea victimei îl contrazice însă pe fotbalist. Ea spune că a fost violată în baia clubului. Iar recent în presă au apărut și imagini din seara agresiunii sexuale. În poze apare Alvez, alături de fată, chiar înainte să intre în grupul sanitar unde ar fi avut loc totul.

Femeia susține că Dani Alves i-a cerut să îl urmeze, iar fotbalistul a condus-o, fără ca ea să știe, în toaleta clubului. Înainte de acest episod, sportivul ar fi făcut anumite gesturi grosolane față de tânără. Apoi, când tânăra a vrut să plece, acesta a blocat ușa băii, a lovit-o și ar fi violat-p.

Acum, fotbalistul a fost arestat și se află la închisoarea Brians 1 din Barcelona. El a petrecut deja prima noapte în arest.

În urma acestui scandal, indiferent de verdictul final, cariera lui Dani Alves a ajuns la final. Clubul mexican de fotbal de primă divizie Pumas UNAM a anunţat că i-a reziliat contractul.