Reclamă
Reclamă

Fostul vicecampion mondial la box Marian Velicu a murit la vârsta de 47 de ani, au anunţat, miercuri, CS Dinamo şi Federaţia Română de Box (FR Box).

„Clubul Sportiv Dinamo deplânge trecerea la cele veşnice a fostului pugilist Marian Velicu. În vârstă de numai 47 de ani, acesta s-a stins în urma unei boli necruţătoare”, a precizat CS Dinamo.

Component al secţiei de box de la Dinamo, Marian Velicu a fost vicecampion mondial şi medaliat cu bronz la Campionatele Europene, la categoria 48 kg. De asemenea, a participat la Jocurile Olimpice de la Sydney, din 2000, scrie News.ro.

Reclamă

După cariera sportivă, Marian Velicu a lucrat ca poliţist în cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București (DGPMB).

Marian Velicu a fost un reprezentant de seamă al boxului românesc, fiind cunoscut pentru performanțele sale internaționale și contribuția sa la dezvoltarea acestui sport.

În trecut, Velicu a adus mândrie României prin performanțele sale, inclusiv medalia de bronz la Campionatele Europene de Box. Participarea sa la Jocurile Olimpice de la Sydney din 2000 a fost una dintre cele mai importante realizări ale carierei sale sportive.

În urma veștii trecerii la cele veșnice, comunitatea sportivă și publicul larg și-au exprimat tristețea și regretul față de pierderea unui sportiv valoros.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro