Toni Iuruc, fostul soț al Simonei Halep, a fost criticat aspru de fani pentru modul în care a abordat scandalul de dopaj în care este implicată jucătoarea.

După ce s-a aflat că Simona Halep este implicată într-un nou caz de dopaj, complet diferit de primul, Toni Iuruc a fost întrebat despre acuzațiile aduse jucătoarei. Cei doi au fost împreună timp de patru ani și au fost căsătoriți civil un an de zile.

Într-un interviu acordat, Toni Iuruc a declarat:

Toni Iuruc, criticat dur de fanii Simonei Halep

„Nu am nicio calitate să comentez. Are oameni specializați lângă ea. Ea știe cel mai bine ce face. Este singurul lucru pe care pot să-l spun”, a spus Iuruc pentru Cancan.ro.

Această declarație a fost postată pe contul de Twitter „Tennis Letter”, urmărit de 14.000 de persoane, în mare parte susținători ai Simonei Halep. Fanii au criticat dur atitudinea lui Toni Iuruc față de scandalul de dopaj în care este implicată jucătoarea.

Comentariile de pe contul de Twitter au fost dure și i-au adus critici lui Toni Iuruc. Iată câteva dintre comentariile internauților la adresa fostului soț al Simonei Halep:

  1.  „Cu alte cuvinte, se înțelege că e o trișoare”,
  2. „Toni Iuruc e la fel de rece ca Polul Nord!”,
  3. „Nu îi oferă prea mult sprijin”,
  4.  „Nu e cea mai bună declarație de susținere pentru cineva nevinovat pe care am auzit-o”,
  5. „Toni e un șmecher”.

Fostul soț al Simonei Halep, Toni Iuruc, pus la zid de fanii sportivei: Se înțelege că e o trișoare!

Miercuri, 24 mai 2023, Simona Halep a anunțat pe Instagram că procesul ei în cazul de dopaj a fost amânat pentru a treia oară consecutiv. Postarea ei a primit rapid numeroase aprecieri și comentarii. În secțiunea de comentarii, antrenorul Patrick Mouratoglou a răspuns întrebărilor privind scandalul în care este implicată jucătoarea.

El a scris: „ITF continuă să se comporte la fel de rău cum a făcut-o de la început. O rușine pentru sportul nostru.” Unul dintre utilizatori l-a întrebat: „Care este motivația lor? Au oferit vreun răspuns pentru cererile de amânare și cine le aprobă?”

Patrick Mouratoglou a răspuns: „Probabil vor să arate lumii că sunt buni de ceva. Majoritatea jucătorilor testați pozitiv sunt, de fapt, victimele contaminării. Cei care se dopează cu adevărat continuă să joace.”