Fostul soț al lui Brigitte intervine in conflictul dintre sotia lui Pastrama si fiul ei. Ovidiu Torj este tatal lui Sarah, fetita brunetei, si cel care l-a crescut ani buni pe Robert. Barbatul a facut declaratii incredibile la adresa fostei sotii. Acum, mai mult ca niciodata, acesta este decis sa isi ia fiica din casa familiei Pastrama, fiind convins de faptul ca fosta ei sotie nu este o mama buna.

Reclamă

Ovidiu Torj a declarat la XNS ca fiica lui isi iubeste foarte mult fratele. Aceasta i-a spus ce se intampla de fapt in casa Brigittei, iar din acest motiv vrea custodia copilului sau. Fostul soț al brunetei spune ca nu este adevarat faptul ca Robert ar consuma substante interzise. Acesta sustine ca cea care are probleme este Brigitte, care incearca sa rezolve totul prin violenta. Încolțită din toate părțile, sotia lui Pastramă este pe cale sa isi piarda ambii copii!

Ce declaratii a facut fostul sot al Brigittei la adresa brunetei

„Fiica mea mi-a povestit despre el (n.r. Robert), că-l iubește. Fosta mea soție cred că fură curent sau are o boală. Mi-a fost soție. Mai bine ar merge la un doctor, poate are o problemă, poate trece prin anumite stări. E foarte grav ce se întâmplă. L-am crescut și eu un timp pe Robert. Eu l-am dus la școală, îi făceam să mănânce. E un tip sufletist, are o personalitate foarte tare și e un tip care nu minte, nu face prostii. E foarte educat, citit, nu aș crede că s-a drogat. Chiar nu-mi vine să cred. Din punctul meu de vedere, nu s-a drogat și nu face astfel de lucruri. Nu folosește substanțe’, a declarat fostul soț al lui Brigitte, în cadrul unei intervenții telefonice la Xtra Night Show.

Reclamă

Și Robert a avut de facut noi declaratii la adresa mamei sale. Nu doar fostul soț i-a dat lovitura de gratie lui Brigitte, ci si fiul ei. Acesta a povestit ca femeia l-a obligat pe Florin Pastramă să il dea afara din casa, descult. A vorbit si despre fostii soti ai mamei sale. Robert spune ca s-a inteles bine cu toti, insa Brigitte era cea care ii indemna pe barbati sa foloseasca violenta asupra lui, drept forma de educatie.

„Eram sechestrat în curte”

‘Nu vreau să spun acum despre personalitatea ei. L-a chemat și pe Florin, l-a trezit din somn. L-a pus să mă tragă de mână și să mă dea afară. M-a dat afară desculț din casă și mi-a dat un îmbrânci în fața ușii. Eu am sărit gardul. Eram oarecum sechestrat în curte. Mi-a zis că nu mă mai ține în casă, că sunt un copil neobrăzat. M-a dat afară din casa în care am stat doi ani de zile.’, a declarat Robert Sfăt, după interventia fostului soț al Brigittei.

‘Am ajuns la intrare și mama a început să-l înjure pe Florin, că de ce mi-a deschis ușa. Florin, săracul, nici nu-mi dăduse cheia. Mama s-a dus și i-a dat un îmbrânci lui Florin, un capac… că de ce a făcut asta. Și foștii ei soți, relațiile pe care le-au avut, ei trebuiau să-și ia rolul de tată și să folosească violența domestică, ceea ce mi se pare că nu asta înseamnă educație. O mamă trebuie să ofere educație prin cuvinte și printr-o educație normală și rațională.’, a mai spus tânărul.