Reclamă
Reclamă

Fostul soț al Elenei Ionescu rupe tăcerea despre divort! Dragoș Stanciu răspunde acuzatiilor care i-au fost aduse in ultima perioada. Barbatul o desfiinteaza pe cantareata si demonteaza tot ce s-a spus despre el. Dragos a fost deranjat de faptul ca Elena Ionescu a marturisit ca el nu se ocupa de copilul pe care il au impreuna. Asadar, a contactat presa pentru a isi spune partea lui de adevar.

Elena Ionescu a vorbit multe lucruri despre fostul soț si tatal copilului ei. Bruneta a povestit care au fost motivele despartirii și l-a acuzat pe Dragos de infidelitate. Profitand de succesul dobandit dupa câștigarea Survivor Romania, femeia l-a facut praf pe cel care i-a fost, la un moment dat, iubit! Acum a venit momentul ca Dragos sa ceara un drept la replica, iar dezvaluirile contrazic tot ce a declarat bruneta.

Cei doi au divortat de comun acord, insa in  ultima perioada relatia dintre ei era una destul de tensionata. Elena Ionescu si-a spus nemultumirile legate de fostul soț la toate emisiunile la care a fost prezenta. Barbatului nu i s-a cerut o declaratie oficiala, asa ca publicul a ascultat doar o parte de adevar. Acum, Dragoș Stanciu susține că adevăratul motiv al divorțului nu este cel prezentat de Elena. Mai mult, barbatul a povestit si ce s-a intamplat in cele 6 luni in care bruneta a fost plecata in Republica Dominicană.

Fostul soț face declaratii incredibile despre Elena Ionescu

”Având în vedere toate acuzele ce au fost aduse la adresa mea de către Elena, am decis să clarific situația în fapt. În prezent, eu îmi petrec fiecare weekend împreună cu fiul meu Răzvan. Așa cum am hotărât împreună cu Elena în momentul semnării contractului de divorț și custodie. Pe perioada celor șase luni, cât Elena a fost absentă, eu am fost prezent în viața fiului meu, atât în weekend, cât și în timpul săptămânii. Orele noastre de întâlnire au fost și sunt 11-20, dovada fiind story-urile pe care eu le-am postat alături de Răzvănel. În tot acest timp, mi-a fost restricționat accesul la contul celui mic de către Elena. Asta pentru ca toate cele spuse de ea să fie «fondate» pe absența mea.

Reclamă

La baza divorțului au fost nenumărate alte motive, nicidecum infidelitatea mea și cele declarate de Elena. Cât despre contribuțiile mele financiare din perioda căsniciei, țin să contrazic incriminarea adusă asupra mea. Dimpotrivă, la începutul relației noastre, am renunțat la toate job-urile din acel moment, luând decizia, împreună cu Elena, de a începe o afacere. Fără succes de altfel.

Țin să precizez că, pe toată perioada căsniciei, am fost prezent la toate evenimentele la care Elena a luat parte – concerte, emisiuni. Acest lucru reflectând, fără să fie nevoie să mai precizez, că am decis să fiu lângă ea pe perioada sarcinii ajutând-o și dedicându-i timpul meu 100% . Ca, mai târziu, să fiu acuzat într-o emisiune televizată că am profitat în vreun sens de Elena”,a declarat Dragoș, pentru CANCAN.RO.

Reclamă
Share.

Pasionata de jurnalism cu o experienta de peste 20 de ani. A lucrat la publicatii precum capital.ro, evenimentul zilei cat si digi24.ro

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro