Bogdan Ionescu, fostul soț al Elenei Băsescu, este tătic pentru a treia oară. Actuala lui soție, Sheila Giafer, a adus pe lume o fetiță, care va primi numele de Annelise. Omul de afaceri a făcut publică prima imagine cu micuța lui. 

Fostul soț al Elenei Băsescu, tătic pentru a treia oară

Fostul soț al Elenei Băsescu și actuala lui parteneră, Sheila, au devenit părinții unei fetițe superbe. Bogdan Ionescu, zis și Syda, a publicat pe rețelele de socializare rimele imagini cu bebelușul, chiar din spital. Chiar dacă nu se află la primul copil, bărbatul a fost destul de emoționat.

„Bine ai venit în viața noastră, Annelise”, a scris Bogdan Ionescu pe Instagram, în dreptul primelor imagini cu fetița lui, Annelise.

foto: Instagram

Bogdan Ionescu mai are doi copii din căsnicia cu Elena Băsescu, pe Traian jr. și pe Sofia Anais. La finalul lunii septembrie 2020, Syda s-a însurat cu iubita turcoaică, Sheila Giafer. Bogdan Ionescu a cerut-o în căsătorie pe Sheula în Sardinia, pe o plajă desprinsă din paradis.

Nunta fastuoasă a avut loc la restaurant de lux, pe malul Bosforului, în Istanbul. La câteva luni de la nuntă, soția lui Syda a rămas însărcinată. Sheila a fost nevoită să nască prin cezariană din cauza unor probleme cu sarcina.

„La început a fost mai greu. A fost greu, medicii mi-au interzis să fac sport. Am ales să merg mult pe jos. Însă nu m-am îngrășat foarte mult, am cinci luni, dar încă încap în toate hainele. Micuța este prioritatea mea

O să nasc prin cezariană, în ianuarie, o să fie Vărsător. Nu sunt superstițioasă, dar nici nu am ales deja scutece și hăinuțe, este timp”, spunea soția lui Syda în urmă cu câteva luni pentru Antena Stars.

Bogdan Ionescu și Elena Băsescu au împreună doi copii

Bogdan Ionescu și Elena Băsescu, fiica cea mică a fostului președinte al României, au fost căsătoriți patru ani. În 2016, cei doi au decis să divorțeze. Aceștia se înțeleg de minune, mai ales că au împreună doi copii de crescut.

„Ca de fiecare dată, petrecem Paștele acasă, în familie, alături de părinți.Timpul petrecut împreună e cel mai frumos cadou pe care ni-l putem face. Cei mici au primit deja o parte din cadouri, în avans, de la bunici.

Săptămâna viitoare plecăm, cu toții, în vacanță, în Turcia, este cadoul nostru pentru ei.Sheila le citește mereu povești când sunt cu noi, iar Sofia, la rândul ei, începe să fie pasionată de citit, așa ca ne-am înarmat’ cu cărți și cu jucării de plajă. Traian, fiul meu, joacă fotbal, iar cerința lui pentru Iepuraș a fost să primească echipamente noi de sport”, dezvăluia Syda pentru Playtech.ro, anul trecut.