Starul James Bond, Pierce Brosnan este de nerecunoscut cu parul lung, după un makeover al unui film de epocă

”Vulpea argintie”, starul din James Bond, în vârstă de 68 de ani, a trecut prin schimbări dramatice pentru rolul său din viitorul film intitulat ”The King’s Daughter”. Părul său scurt și gri a fost înlocuit cu o perucă brunetă, groasă care ajunge pe umerii săi. De asemenea, este complet bărbierit, lucru cu care fanii nu sunt obișnuiți. Pierce îl interpretează pe regele Ludovic al XIV-lea în film, care se bazează pe romanul din 1997 numit ”The Moon And The Sun”. În timpul filmului de fanteziei și acțiune, personajul lui Pierce poate fi văzut încercând să-și câștige nemurirea.

Fanii nu au știut cine e

Fostul James Bond și-a lăsat părul lung. Pierce Brosnan este de nerecunoscut
SPLASH

Ca actor veteran, apariția irlandezului s-a schimbat de-a lungul anilor. În funcție de rolul său, evident. Dar buclele curgătoare ale regelui Louis îi vor face chiar și pe cei mai dedicați fani să facă un ”double-take”. Fanii filmelor de epocă sau fantasy (sau doar fanii lui Pierce Brosnan) nu vor aștepta mult timp. Filmul ”The Kings daughter” urmează să fie lansat peste doar câteva zile, mai exact pe data de 21 ianuarie 2022.

Pierce аnd soția sa, Keely Shаye Smith, au fost recent fotografiați, la o plimbare cu bicicleta în Mаlibu, Cаliforniа, în timpul vacanței de iarnă. Anul trecut, cuplul a sărbători 20 de ani de la nuntă. Ei au doi fii, Dylаn, 24 de ani, și Pаris, 20 de ani. După ce și-a pierdut prima soție într-un mod tragic, Brosnаn a vorbit cu în 2017 pentru revista ”People”, despre cea de-a doua soție. Brosnan a dezvăluit că unul dintre secretele căsniciei fericite este petrecerea timpului împreună.

„Soția mea și cu mine am făcut o scurtă excursie până la Santa Barbara – mergeam pentru un weekend romantic și să ne uităm la case și să bem un vin minunat. Nu am ascultat nicio muzică, ci doar am ascultat sunetele vocilor celuilalt și am vorbit despre viață.”, a declarat actorul.