Fostul antrenor al Simonei Halep, Darren Cahill, a vorbit despre persoana pe care o consideră vinovată pentru situația sportivei. 

Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep, a vorbit recent despre scandalul de dopaj care a afectat-o pe jucătoarea de tenis. Într-o intervenție online, Cahill a susținut că Simona Halep nu este vinovată în acest caz. Mai mult, sportivul consideră că altcineva este vinovat pentru testul picat de sportivă. 

Potrivit lui Cahill, o companie, un cadru medical sau chiar cineva din WTA sau din propria echipă a Simonei Halep ar putea fi responsabil pentru acest caz de dopaj involuntar. În orice caz, Cahill speră ca această persoană să-și asume responsabilitatea pentru cele întâmplate, pentru că Simona Halep nu a făcut nimic greșit. 

Fostul antrenor al Simonei Halep rupe tăcerea

Cahill a mai spus că Simona Halep este o jucătoare integrității și a caracterului, care nu ar fi trișat niciodată. El a dat un comunicat de presă la momentul când a aflat despre testul pozitiv al Simonei Halep și a precizat că își susține acea declarație, pentru că știe că jucătoarea româncă nu ar fi făcut niciodată așa ceva. 

Fostul antrenor al Simonei Halep rupe tăcerea în scandalul dopajului! Cine este vinovat pentru contaminarea sportivei

În încheiere, Darren Cahill a declarat că îi ține pumnii Simonei Halep și speră că va trece cu bine peste această perioadă dificilă. 

Cele mai tensionate zile pentru Simona Halep. Urmează audierea

În tot acest timp, Simona Halep își pregătește apărarea. În curând Halep va fi audiată de către tribunalul londonez Sports Revolutions. Aceasta își dorește să scape de acuzațiile de dopaj. 

Reamintim că în luna octombrie 2022, Halep a anunțat pe Instagram că a picat testele anti-doping efectuate la US Open. În organismul sportivei a fost depistată o cantitate mică de Roxadustat, substanță interzisă de Agenția Mondială Anti-Doping. Sportiva a fost suspendată temporar și nu a mai are voie să joace meciuri oficiale până la o decizie finală. 

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.