S-a încheiat prima săptămână din competiția „Survivor România” 2022, iar concurenții abia s-au obișnuit cu tot ce vor trebui să suporte în următoarele luni. Însă, chiar daca jocul se află abia la început, câștigătorul competiției a fost deja desemnat. Cine va pleca acasă cu marele premiu, potrivit foștilor concurenți?

Prima săptămână din cadrul competiției „Survivor România” a fost una destul de grea, mai ales pentru echipa Faimoșilor. Aceștia au pierdut toate jocurile, iar în final unul dintre ei a fost eliminat. Însă chiar dacă Faimoșii sunt în dezavantaj până acum, se pare că marele câștigător este printre ei, cel puțin potrivit spuselor unora dintre foștii concurenți.

Elena Marin și Cătălin Moroșanu l-au declarat deja câștigător pe Emile Rengle. Cei doi au fost invitați în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, care le-a cerut să facă pronosticuri pentru marea finală. Se pare că atât Elena, cât și Cătălin Moroșanu îl văd câștigător pe Emil Rengle.

 „Pe Emil Rengle îl văd câștigător, că e slăbuț așa”, a spus Cătălin Moroșanu.

„Emil Rengle, că se vede că are lecțiile făcute”, a declarat și Elena Marin.

Foștii concurenți au dat verdictul! Cine este câștigătorul „Survivor România” 2022. „Are lecțiile făcute”
Instagram

Prima eliminare de la „Survivor România” 2022

Xonia este prima concurentă care a părăsit „Survivor România” 2022. Aceasta a intrat în cursa de eliminare alături de Cătălin Zmărăndescu și Roxana Ciuhulescu, iar în urma voturilor publicului a foste eliminată.

Xonia a fost propusă spre eliminare de către Elena Chiriac, însă chiar dacă votul acesteia a trimis-o acasă, artista nu îi poartă pică.

„Am niște emoții foarte mari, mai devreme nu le-am avut. Elena a făcut ceea ce a simțit, dacă ea a considerat asta, îi respect decizia. Este o fată asumată și eu sunt asumată. Sper să rămân în concurs, am început să recuperez, câștigând două puncte. Traseele sunt foarte grele, dar mai grele mi se par condițiile în junglă, pentru că nu ne odihnim, nu mâncăm, nu dormim. Pentru mine, știam că o să fie greu, dar îmi place această experiență. Este cea mai grea luptă pe care am dus-o până în prezent”, a declarat Xonia, despre experienta de la Survivor România 2022.