Silviu Prigoană a lăsat trecutul în urmă și le dorește celor doi îndrăgostiți tot binele din lume

Pe Silviu Prigoană și pe Adriana Bahmuțeanu îi leagă un trecut destul de zbuciumat. Iubirea cu năbădăi dintre cei doi obișnuia să țină ocupate primele pagini ale ziarelor de cancan din România. Au avut mai multe divorțuri, iar într-un final au decis să meargă pe drumuri separate de ani de zile. 

Pe cei doi îi leagă băieții pe care îi au împreună, fapt pentru care au ales să aibă o relație civilizată. Adriana Bahmuțeanu trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Iubește și este iubită, iar în urmă cu doar câteva zile s-a logodit în biserică cu George Steven, cel care urmează să-i devină soț.

Silviu Prigoană, prima reacție cu privire la logodna fostei sale soții

Afaceristul a ținut să îi transmită câteva gânduri bune. Cât despre recentul eveniment, el este de părere că este un lucru minunat.

„„Îi urez Casă de piatră! Să fie sănătoasă și să se bucure de viață. Asta și-a dorit, asta a găsit! Sper ca de data asta a și nimerit!”, a declarat Silviu Prigoană, potrivit impact.ro.

arhivă

„Personal, îmi doresc ca toată lumea să fie fericită. Mi se pare că logodna aceasta e un lucru minunat. Și spun asta din toată inima!”, a adăugat afaceristul, pentru sursa citată.

Adriana și George, despre planurile de viitor pe care le au

Vedeta trăiește la maxim fiecare clipă din viața sa și își dorește o familie alături de viitorul ei soț.

„O să urmeze și cununia civilă și o nuntă frumoasă cu toată lumea, dar vrem să le pregătim din timp, nu mai vrem balamuc și agitație.

colaj substantial

Nu s-a schimbat nimic decât că azi am avut emoții.

Da, aș avea răbdare, asta mi-am dorit tot timpul, o familie și un copil. Dacă aș avea o putere aș face și zece, nu unul, dar e cam greu zece.

Dar măcar unul și bun și împreună cu băieții noști să-l creștem pe cel mic”, a declarat Adriana Bahmuțeanu, potrivit antenastars.ro.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!