Fosta soție a lui Costin Mărculescu, Ella, a fost printre persoanele care au contribuit la nefericirea actorului! Cand s-au cunoscut, barbatul spera ca vor ramane alaturi pentru tot restul vietii. Nu numai ca nu s-a intamplat asta, dar s-au si despartit cu mare scandal. Reprosurile femeii l-au terminat pe actor și l-au afundat in depresia in care a trait pana la sfarsitul zilelor.

Astfel, Ella Nae, fosta soție a lui Costin, s-a dovedit a fi marea dezamagire a vietii lui. Actorul a divinizat-o pe femeie inca din primele momente in care a cunoscut-o. Dupa ce si-a asumat relatia cu aceasta, au aparut sa apara tot felul de vorbe despre comportamentul femeii. Marculescu nu a bagat nimic in seama si a tratat-o pe aceasta cu multa iubire. Nu a lipsit nici rasfatul, facandu-i brunetei toate poftele.

De ce a divortat Costin Mărculescu?

Încă de când s-a aflat de relatia lor, la urechile actorului au ajuns vorbe ca femeia iubita ar avea o relatie de 14 ani cu un om de afaceri. Marculescu a trecut peste, a iertat-o chiar si cu dovezile in fata si a luat-o de nevasta. După 5 luni de relatie cei doi deja s-au casatorit. În scurtul mariaj au aparut nenumarate zvonuri despre infidelitatea femeii. Costin a trecut cu vederea mult timp aceste zvonuri, dar la un moment dat paharul s-a umplut. Cei doi au divortat in 2015, iar Ella a devenit fosta sotie a lui Costin Mărculescu.

De aici a pornit un scandal monstru, cei doi facand turul emisiunilor de scandal. Fosta sotie acuza ca mariajul nu a fost real si ca cei doi au facut aceasta intelegere pentru ca actorul sa mai apara in presa. Bruneta mai spunea la acea vreme ca nu are niciun sentiment pentru Costin Mărculescu. Mai mult, il acuza pe acesta ca ar fi alcoolic si ca ar fi si lovit-o in repetate randuri.

„I-am zis ca nu ma mai jigneasca. Sunt fericita ca s-a prezentat. Absolut nimic nu am simtit pentru el. Ar trebui sa mai lase din bautura. Mama stie si se bucura pentru mine. Totul a fost o intelegere intre mine si Marculescu. El avea ceva de castigat, financiar vorbind”, spunea atunci fosta soție a lui Costin Mărculescu.