Larisa Drăgulescu, susțintuă de fiul ei. Adolescentul spune că își iubește mama și îi respectă decizia

Larisa Drăgulescu își ocupă timpul și face banii prin intermediul unei platforme online. Vedeta face poze și filmulețe interzise minorilor, pe care le postează pe platforma pentru adulți. Își asumă ceea ce face, iar fiul său știe și o susține pe mama sa.

Fiul Larisei Drăgulescu își susține mama. Copilul are o relație destul de apropiată cu mama sa, încât femeia nu și-a ascuns activitatea de cel mic. Dimpotrivă, fiul Larisei a spus că își iubește mama și o sprijină în tot ceea ce face. Larisa Drăgulescu nu se ferește să răspundă la întrebările adresate în legătură cu meseria pe care o are.

Fiul Larisei Drăgulescu, răspuns oferit în cadrul unei emisiuni TV. Adolescentul își susține mama!

Larisa Drăgulescu a fost invitată în cadrul unei emisiuni TV, alături de copiii săi. Fosta soție a lui Marian Drăgulescu nu s-a ferit niciodată să vorbască despre cum își face banii. Mai mult decât atât, Larisa a discutat cu copiii săi și le-a spus că activează pe o platformă pentru adulți.

În cadrul emisiunii TV, băiatul Larisei Drăgulescu a afirmat că își susține mama și o iubește, indiferent de ceea ce face. Adolescentul a mai spus că respect decizia mamei sale.

„A fost o decizie destul de grea, dar orice ar face e mama mea și o iubesc, tot timpul o iubesc.”, a spus fiul Larisei Drăgulescu într-o emisiune TV

Fosta soție a lui Marian Drăgulescu, susținută de fiul ei! Replica dată de minor, vizavi de activitatea mamei sale în industria pentru adulți
social media

Larisa Drăgulescu a lucrat și în cluburi de noapte. „A venit pandemia și am decis să mă retrag”

Larisa Drăgulescu este sinceră și nu se ferește să își expună punctul de vedere. Desi există persoane care critică ceea ce face fosta soție a lui Marian Drăgulescu, femeia este asumată și își trăiește viața exact așa cum își dorește.

„Activez pe o platformă pentru adulți, dar nu intru în live cu ei. Eu le fac filmulețe interzise minorilor și cam atât. Fac și poze. O fac din ianuarie 2021. Înainte lucram în cluburile de noapte din Germania, a venit pandemia și am decis să mă retrag. Așa mi-a venit ideea să lucrez pe aceste platforme online (…) Îmi vând corpul, dar nu mă interesează, fiecare face ce își dorește. Sunt fericită, câștig bine. Pentru mine nu este nimic rău, nu înțeleg de ce unii se agită atât.”, spunea Raluca Drăgulescu

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!