Fosta soție a lui Cabral, Luana Ibacka și-a făcut un obicei din a fi din ce în ce mai vocală în online. La urechile Luanei a ajuns și cel mai viral documentar al momentului realizat de cei de la Recorder. Fosta soție a lui Cabral a vrut să își exprime cât mai clar punctul de vedere, așa că mesajul ei a uimit pe toată lumea.

Luana Ibacka este de partea bisericii

Acum câțiva ani, Luana avea propria emisiune de design interior și poate spune că a interacționat cu televiziunea. Contrar așteptărilor, Luana nu ia deloc partea jurnaliștilor. Din contră, le denigrează imaginea în online. Blonda nu este deloc de acord cu reportajul realizat de Recorder și este de părere că documentarul a fost sponsorizat.

Luana a vrut să își covingă comunitatea că are dreptate, așa că și-a argumentat extrem de bine punctul de vedere pe Facebook. Fosta parteneră de viață a lui Cabral consideră că jurnaliștii au profitat de impactul bisercii pentru a realiza un material bun în online și nu numai.

Fosta soție a lui Cabral, semnal de alarmă împotriva manipulării mass-media

După ce și-a exprimat clar punctul de vedere cu privire la pretențiile pe care le are de la fostul soț, acum Luana a schimbat macazul. Vizibil afectată de documentarul ”Clanul Marelui Alb”, Luana a postat un mesaj în social media prin care prezintă realitatea ei asupra filmării. Fosta realizatoare tv este de părere că prin mass-media se poate manipula extrem de ușor și că nu ar fi prima dată când oamenii cad în plasa jurnaliștilor.

”Nu vreau să fac reclamă unui documentar care răstoarnă Biserica și pe Patriarh. Spun doar atât: să nu credeți în viața voastră că unui JURNALIST îi pasă de voi. Apoi, să nu vă pese vreodată de ce spune un jurnalist. Mai degrabă, întrebați-vă cine sponsorizează documentarele, știrile. Uitați-vă în trecut cine sunt mogulii mass media. Suntem în mare confuzie datorită Jurnalismului autohton!!! Singurul lucru salvator în amărâta asta de țărișoară ar fi educația și credința. Nimeni în țara asta nu-și îndeplinește datoriile … acelea omenești, creștin ortodoxe. Însă toți sunt gata să intre în război, unii cu alții.. ”, a scris Luana Ibacka.