Fosta iubită a lui Alex Bodi, Bianca Iordache este într-un scandal imens cu Aina, fosta ei prietenă.

Cele două s-au atacat una pe cealaltă și s-au certat până și în mediul online. În viitorul apropiat urmează să ajungă în tribunal, tot împreună.

Scandalul a pornit de la Alina, care a declarat pe rețelele ei de socializare mai multe lucruri jignitoare despre Bianca Iordache. Pentru a se apăra de bârfele apărute, fosta iubită a lui Alex Bodi a vorbit deschis pe contul său de Instagram că totul este o minciună. În urma celor auzite, aceasta și a decis că o va da în judecată pe fosta sa prietenă.  Bianca Iordache susține că a făcut-o cunoscută pe Alina prin prisma acestui scandal și nu merita.

”Pentru tot ceea ce ai declarat tu domnișoară despre mine, vei răspunde în instanță. Să vii tu dovezi plauzibile. Cu asta am încheiat, că ți-am dat foarte multă valoare și te-am făcut vedetă din păpușă de vitrină”, a spus Bianca Iordache pe Instagram.

Bianca Iordache o atacă și mai tare de Alina. Mărturisește că activează în domeniul prostituției, iar toată lumea trebuie să știe cu ce se ocupă ea.

„Această domnișoară este o terminată psihic, care îmi face niște acuzații pe care va trebui să le dovedească în instanță. Tot ceea ce am spus eu despre ea sunt cu dovezi clare. Ea, în prezent, activează pe niște site-uri de prostituție din Londra. Ea este în Londra acum și este pe toate site-urile.”, a spus Bianca Iordache la Antena Stars.

Social Media

Alina mărturisește că Bianca Iordache i-a vandalizat mașina

Alina nu a stat deoparte și a spus că urmează să o dea în judecată pe Bianca după ce i-ar fi vandalizat mașina personală. Motivul pentru care a început acest scandal ar fi fost că prietena sa, Bianca Iordache a avut o relație cu același bărbat cu care Alina a avut o legătură în trecut.