Fosta iubită a lui Jador, Ella Tina a decis că a venit vremea unei noi schimbări în viața sa. Ella nu se ferește de fanii ei și niciodată nu a negat faptul că apelează la intervenții chirurgicale.

Până acum Ella Tina a apelat de mai multe ori la medici esteticieni. A avut o intervenție în zona bustului, un implant mamar și câteva mici operații la nivelul feței.

Fosta iubită a lui Jador, din nou în cabinetul esteticianului. La ce intervenție apelează Ella Tina
Facebook

De această dată Ella a decis să se consulte cu un estetician

Tânăra vrea să își schimbe implanturile, înlocuindu-le cu unele cu gaz.

„Vreau să schimb ceva pe aici și m-am gândit la acest implant cu gaz. Am decis să fac o schimbare, că tot a venit vorba că îmi fac eu anumite intervenții la față, nu sunt intervenții chirurgicale, ci anumite tratamente”, le-a mărturist Ella Tina fanilor.

Surprinzătoare este și una dintre cele mai recente declarații ale cântăreței. Deși abia și-a lansat o nouă melodie, Ella dorește să se retragă pentru o vreme, din lumina reflectoarelor.

“De câteva luni am o neliniște și simt să fac o schimbare în viața mea! În tot acest timp mă tot confrunt cu niște situații și realizez că dacă ai apărut pe tv sau în media vei fi condamnat pe viață la critică și întotdeauna lumea îți va pune o etichetă greșită. Deși în spatele ecranului sau a unei imagini realitatea poate fi alta! Se poate ca în spatele acestui tv să fie un om cald, respectuos, care poate nu îi place faptul că a ajuns pe tv și se luptă cu asta și imaginea pusă de către media!

Nu vreau să fiu foarte lungă, doar vreau să vă anunț că în curând voi dispărea din media datorită faptului că îmi doresc să mă apropii de Dumnezeu și să mă dedic lui și familiei. Mai am câteva evenimente și câteva contracte pe care trebuie să le onorez, iar mai apoi mă voi retrage din tot!”, a spus Ella, acum ceva timp.