În 2018, Alex Pițurcă, fiul fostului selecționer al Naționalei României de Fotbal Victor Pițurcă, a decis să rupă relația cu Iulia Pârlea, tânăra cu care a avut o relație de trei ani. La vremea respectivă, Iulia a luptat constant pentru a menține relația cu fiul lui Victor Pițurcă, însă tot au ajuns să se despartă. 

Fosta iubită a lui Alex Pițurcă, mărturii uluitoare la 4 ani de la despărțire

Iulia Pârlea, fosta parteneră de viață a lui Alex Pițurcă, a făcut dezvăluiri despre fiul lui Victor Pițurcă, la mai bine de 4 ani de la despărțire. Iulia Pârlea, prezentatoarea rubricii meteo de la PRO TV, a fost invitată, zilele trecute, în emisiunea lui Cătălin Măruță, acolo unde a acceptat provocarea de a participa la sosurile iuți. Deși nu mai formează un cuplu cu Alex Pițurcă, tânăra nu a ezitat să-l desființeze pe acesta.

Se știe că Iulia Pârlea a fost părăsită de Alex Pițurcă pentru Christina Ich, cu care are și un băiețel, pe nume Noah.

Prezentă în emisiunea lui Cătălin Măruță, la rubrica „Spui tot, sau îți ia gura foc!”, prezentatoarea de la meteo l-a făcut praf pe fiul fostului selecționer Victor Pițurcă. Ea a refuzat să mănânce e iute și a preferat să răspundă sincer întrebărilor lui Măruță.

foto: arhivă personală

Iulia Pârlea l-a făcut cu ou și cu oțet pe Alex Pițurcă

Iulia Pârlea a spus despre Alex Pițurcă că „neasumat, are prea multe vicii și imatur”, precizând și că este fostul iubit care a mințit-o cel mai mult.

„Am fost împreună trei ani! Toate relațiile mele au fost serioase! Are prea multe vicii! Pe deasupra, este neasumat și imatur! Am suferit după ultima relație cu Alex Pițurcă. Nu regret nicio relație din toate pe care le-am avut. Ele m-au adus în acest punct. M-am axat pe muncă, de aceea am preferat să rămân singură. Ne-am despărțit acum trei ani. Nu am avut aventuri. S-a acoperit rana după Alex. Fuse și se duse, într-o altă viață”, a declarat Iulia, la Pro TV.

Cât despre Iulian Moga, fratele celebrului Marius Moga, Iulia Pârlea a avut numai cuvinte de laudă.

„Iulian Moga e băiat bun. Am fost împreună cinci ani. Eram copiii și eram la început de drum. Cu Torje am stat mai mult de doi ani. El era prea copil. Practic, acestea au fost relațiile mele”, a mai spus Iulia.