Află de ce ar trebui să faci o poză mașinii care aparține firmei „Uber”.

În prezent, tot mai mulți oameni folosesc serviciul de transport Uber atunci când doresc să ajungă într-un anumit loc la un tarif cu mult mai mic față de al taxiurilor. Cu un simplu click, este posibil să plasați o comandă și să obțineți un șofer rapid și sigur în jurul orașului.

Prin urmare, este o modalitate convenabilă, confortabilă și sigură de deplasare. Cu toate acestea, este recomandabil să se ia anumite măsuri de precauție. În special, este recomandabil să faceți o fotografie a vehiculului înainte de a vă urca în el. Știți de ce?

Uber ne-a făcut viața de zi cu zi mai ușoară!

Unii oameni nu se pot lipsi de acest serviciu. Și pe bună dreptate: Uber a revoluționat sectorul transporturilor. Puteți obține un șofer în câteva minute prin intermediul smartphone-ului dumneavoastră. Și nu contează ce oră este sau unde vă aflați.

Totul este conceput pentru a vă face viața mai ușoară. Plata este automată și vă puteți deplasa în oraș printr-o simplă apăsare de buton, la propriu. Interfața aplicației este foarte ușor de utilizat, vehiculele sunt adesea disponibile în aproape fiecare colț al orașului, iar prețurile sunt accesibile. Cu alte cuvinte, milioane de oameni din întreaga lume beneficiază de acest serviciu de lux.

Sursa: Social media

Dar, de ceva timp, Uber se confruntă cu o controversă puternică: există diverse plângeri împotriva unor șoferi. Rapoartele de comportament necorespunzător, hărțuire și agresiune sexuală au pătat imaginea platformei. Pe fondul scandalului, este clar că există o deficiență în sistem și că societatea ar trebui să fie mult mai vigilentă atunci când își angajează personalul.

De asemenea, ca măsură de siguranță, ar fi bine să luați anumite măsuri de precauție. Fie că ești la prima călătorie cu Uber sau ești un călător experimentat, am pregătit câteva sfaturi pentru a fi mai în siguranță în timpul călătoriei.

Aveți întotdeauna acces la informații esențiale, cum ar fi datele de contact ale șoferului și numărul de înmatriculare al mașinii. De asemenea, puteți vedea unde vă aflați în timp real și puteți trimite detalii despre călătorie prietenilor și familiei (care vor să știe dacă ați ajuns în siguranță) sau persoanei care vă așteaptă la destinație.

De ce să faci o poză cu mașina înainte de a te urca?

În continuare, vă sfătuim să faceți o fotografie a mașinii cu numerele de înmatriculare și a șoferului. Trimiteți-le direct contactelor dumneavoastră. Acesta este cel mai bun mod de a vă proteja și de a vă liniști în cazul în care ceva nu merge bine. Dacă șoferul pare supărat și vă cere socoteală, nu ezitați să spuneți: „Scuzați-mă că v-am fotografiat, dar soțul meu (tatăl sau fratele meu) mi-a cerut în mod expres să fac acest lucru.

Și asta nu e tot. Când deschideți ușa, înainte de a urca în mașină, coborâți geamul. Odată intrați înăuntru, verificați dacă mașina nu este echipată cu un sistem de siguranță pentru copii. Dacă da, o puteți scoate singur, pur și simplu, trecând prin fereastră.  De asemenea, în cel mai rău caz, dacă trebuie să spargeți geamul pentru propria siguranță, puteți folosi tetiera pentru a vă salva.

Pentru a evita orice inconvenient, este întotdeauna mai bine să vă așezați direct în spatele șoferului.

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.