La 24 de ani, Florinel Coman pare decis să își întemeieze o familie. În urmă cu doar trei zile, fotbalistul anunța că s-a logodit cu iubita sa, Ioana Timofeciuc, iar cei doi se pregătesc să devină părinți. Florinel Coman și tânăra care îi va dărui un copil peste câteva luni sunt împreună de 5 ani. 

Florinel Coman și iubita sa vor deveni părinți în câteva luni

Vestea i-a luat prin surprindere pe fani, având în vedere că în urmă cu trei zile, postau primele imagini de la cererea în căsătorie, care a avut loc într-un cadru de poveste. Fotbalistul a postat un mesaj emoționant prin care anunța că va deveni tată, iar fotografiile cu cei doi au strâns mii de aprecieri.

„Hey, bebe!
Eu și mami abia așteptăm să ne întâlnim, să te ținem în brațe și să-ți mirosim pielea.
Știu că avem atât de multe povești de spus; atât de multe lucruri de învățat unii de la alții.
Ne-ai ales pe noi și noi te-am ales pe tine…. Pe viață”, este mesajul postat de Florinel Coman.

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Florinel Coman (@7coman_)

Nimeni nu se aștepta că Florinel Coman și Ioana Timofeciuc să devină părinți. Se pare că Gigi Becali știa câteva detalii cu privire la acest aspect. În urmă cu doar câteva luni, acesta spunea că știe că Florinel Coman va fi tată în doar câteva luni. La acel moment, cei doi nu au confirmat zvonurile, iar tânăra nu s-a dat de gol, postând în mediul online poze în care nu i se vede burtica de gravidă.

„Am înțeles că e gravidă fată, ne-am bucurat, nu cred că are o relație tensionată. Nu știu, o să mă interesez, eu m-am bucurat când mi-a zis Meme Stoica că e însărcinată prietena lui, că o să fie bine”, a declarat în urmă cu ceva timp Gigi Becali.