Florin Zamfirescu, unul dintre cei mai iubiți artiști de la noi, și-a expus părerea cu privire la starea critică în care ne aflăm de ceva vreme. Acesta s-a pronunțat cu privire la ceea ce o să urmeze după toată această perioadă alarmantă nu numai de la noi în țară, ci din întreaga lume.

Faimosul actor mărturisește faptul că după această perioadă grea prin care trecem cu toții, absolut nimic nu va mai fi la fel, totul se va schimba. Actorul ne îndeamnă să ne întărim credința în Dumnezeu și să avem încredere în planurile pe care acesta le are cu fiecare dintre noi. Mai mult decât atât, acesta mărturisește faptul că nu o să fie ultima situație din lume de acest fel, și că, mai devreme mai mai târziu, vor mai urma și altele.

“Se va termina, dar o să fim schimbați. Ce a fost nu va mai fi. O să fim cu alte concepții, cu alte gânduri. S-ar putea ca ceea ce e prigonit să se întărească. (…)
Vreau să vă transmit tuturor ceea ce îmi transmit și mie: aveți încredere în Dumnezeu și aveți răbdare. Să vă protejați, pentru că este normal. S-a aruncat cu ”otravă” de sus și suntem pasibili de a o inhala, dar o să treacă.
Și fiți siguri că o să vină altele, pentru că nu există pace sub măslini. Lupta între rău și bine duce la un veșnic echilibru fragil. Și trebuie să fim atenți și să avem încredere”, a mărturisit Florin Zamfirescu.

„Situația încă e bună. Închipuiți-vă că interdicția și starea de urgență ar dura mai mult, așa încât industria noastră, câtă mai e, se va duce naibii. Nu sunt optimist, prevăd timpuri și mai grele. Am impresia că se focalizează ceva către bătrâni. De unde acum o lună, Christine Lagarde spunea că bătrânii trăiesc prea mult și <>. Și imediat se face. Îi ținem în case, îi protejăm…Grija nu e așa cum se anunță. E ceva care ne scapă”, a mai declarat marele actor.