După ce a circulat zvonul cum că Florin Zamfirescu și-ar fi dat ultima suflare, artistul intervine chiar el și face lumină în tot acest caz.

În ultima vreme au apărut diferite știri false legate de moartea lui Florin Zamfirescu. Aceste informații sunt total neadevărate. În acest sens oferă un răspuns chiar marele artist prin intermediul rețelelor de socializare. Actorul a scris un mesaj prin are își liniștește fanii. A spus că este în regulă și că încă nu a hotărât să plece din lume aceasta. Mai în glumă, mai în serios, Florin Zamfirescu le-a oferit chiar și un sfat fanilor lui, și acela de a nu mai crede tot ceea ce se scrie în presă și să ”nu mai pună botul”.

”Prieteni. Vă mulțumesc pentru anunțul că “am murit”. În felul acesta aflu și eu cum reacționează prietenii…Vă rog să stați liniștiti – când va fi să fie, vă anunț personal și fără dubii, dar până atunci nu mai puneți botul…”, a fost mesajul pe care Florin Zamfirescu l-a scris pe rețelele de socializare cu câteva zile în urmă.

Florin Zamfirescu s-a retras din viața teatrului

Actorul a decis că este cazul să iasă din sfera teatrului pentru a se putea bucura, așa cum se cuvine de familia lui și de cei patru nepoței pe care îi are. Mai mult, Florin Zamfirescu se mândrește cu o carieră de excepție de aproximativ 50 de ani. Se pare că liniștea este mult mai importantă în acest moment pentru artist și își dorește să trăiască așa cum își dorește, să călătorească și se bucure de frumusețile vieții așa cum se cuvine.

„Am ajuns la o vârstă la care am simţit asta. Vreau să văd ţara, vreau să stau cu cei patru nepoţi ai mei. Sunt orfan, acum 30 de ani a murit tata, în ianuarie a murit mama, şi am avut aşa o revelaţie. Am zis. Am avut experienţele unor colegi care au luat drumul din teatru direct spre cimitir, şi nu e bine.

Eu vreau să mă mai bucur de viaţă, totuşi, să pot şi eu să călătoresc, să văd ce e frumos, pentru că am făcut toate acestea doar în slujba pe care am avut-o. Am muncit foarte mult în viaţa asta, am dormit în frig, pe paie, m-am îmbolnăvit, am spaime, am temeri, am coşmaruri cu scene din filme. Eu zic că am ajuns la capăt. E timpul să spun STOP”, a declarat actorul.