După ce i-a adresat mamei sale cuvinte jignitoare, acum îi pare rău și spune că totul a fost o greșeală, o reacție pe moment.

Pe una dintre rețelele sale de socializare, Florin Vasilică a scris o postare în care și-a jignit mama. Acesta i-a adresat cuvinte dure.

Artistului îi pare rău pentru gestul făcut, iar acum a postat un mesaj în care a explicat situația. Florin și mama sa sunt în conflict din momentul în care Liviu Vasilică s-a stins din viață. Gestul făcut de acesta i-a lăsat muți de uimire pe toți, însă acum regret ceea ce a făcut. A șters postarea și a explicat de ce a reacționat așa.

Și-a jignit mama printr-o postare în mediul online, însă acum îi pare rău

Motivul care a condus la întregul scandal a fost reprezentat de cheia de la casa în care locuiește artistul. Se pare că acesta a fost deranjat de faptul că mama sa i-a cerut cheia de la casă sa, desi el nu are accesul la cheile de la casa părintească. Astfel, acesta a postat un mesaj prin care i-a adresat cuvinte grele.

„Deci, nesimțita de maică-mea îmi zice că nu are cheie de la casa mea, casa mea muncită și cumpărată de mine. Păi eu nu am cheie de la casa părinților mei, că a avut ea grijă să nu am… Idioato, nu există pe lumea asta mamă ca tine! Jegoaso!„, a scris Florin Vasilică

Instagram

Florin Vasilică și-a cerut scuze. „A fost o greșeală de moment”

În urma celor întâmplate, după ce și-a jignit mama într-un moment de nervi, artistul și-a cerut scuze și a explicat contextul în care a fost declanșată ieșirea nervoasă din mediul online.

„Îmi pare rău…a fost o greșeală de moment! A pornit de la un nimic și am făcut ceva ce nu ar fi trebuit să fac. De asta am și șters postarea, pentru că nu avea sens tot scandalul după.”, a spus acesta