Dinamo s-a impus duminică seara în fața celor de la FCSB cu 2-1.

Florin Tănase, cel care a marcat golul pentru roș-albaștri, oferă declarații tranșante despre meci, spunând că au demonstrat că sunt o echipă de puști fără experiență.

Reclamă

„E greu, am demonstrat încă o dată că Steaua e o echipă de puști fără prea multă experiență.

Nu știu ce să zic, nu ne-am simțit în teren, nu am pasat, nu jucăm deloc anul acesta. După ce am văzut în seara asta, da, e o mare diferență de experiență. Înainte de meci spuneai că nu avea cum să nu câștige FCSB. Greșeli de curtea școlii, trec oamenii pe lângă noi.

Se pare că mergem din rău în mai rău, nu înțeleg de ce, avem toate condițiile să putem progresa, vin aceste meciuri și pierdem contra marii rivale. Trebuia să avem atitudine mult mai bună, să fim mai agresivi, mi se pare că nu s-a întâmplat asta.

Nu e vorba de faptul că am fost schimbați, când faci greșeli de curtea școlii, eu nu am văzut la derby-urile din afară să se facă greșelile pe care le-am făcut noi.

Din câte îmi aduc aminte, ultimele etape, anul trecut am jucat fără 9 clasic și am făcut-o destul de bine, am câștigat meciuri”, a declarat Florin Tănase la finalul meciului.