Talentul și popularitatea lui Florin Salam nu pot fi contestate. Artistul face un show de zile mari oriunde ar merge. Are mulți fani atât în România, cât și în afara țării. Acum mai mult timp, artistul a avut parte de drama vieții lui. Și-a pierdut prima soție din cauza unei boli crunte. De ani buni, însă, manelistul și-a refăcut viața alături de o altă femeie la fel de frumoasă. Roxana Dobre este cea care i-a devenit, între timp, soție și mamă a copiilor. Va urma și nunta dintre cei doi cât de curând.

Cu toate că Florin Salam s-a găsit nevoit să-și crească singur copiii după ce soția lui s-a stins din viață, acesta a avut puterea necesară să le ofere tot ceea ce este mai bun și o educație aleasă. Betty este deja mamă și se mândrește cu un soț și un copil minunați. Florin Salam și-a regăsit și el fericirea în brațele frumoase Roxana Dobre cu care are și copii în prezent. Aceasta a mărtuisit la un moment dat că nunta dintre ei doi este aproape.

Mamă și fiică vitrege, ca doua picături de apă

În urma unei imagini pe care Betty a postat-o pe rețelele de socializare cu mama ei vitregă și tatăl ei, fanii au rămas de-a dreptul uimiți. La o primă vedere, s-ar fi putut crede că Roxana Dobre și Betty sunt, de fapt, surori și nici vorbă mamă și fiica.

Florin Salam, soția și fiica lui parcă ar fi surori! Imaginea incredibilă
Florin Salam, soția și fiica lui parcă ar fi surori! Imaginea incredibilă

Cele două femei arată foarte bine și, mai mult, ambele sunt mame fericite și împlinite. Betty este mama unui băiețel minunat, de care întreaga familie este foarte mândră. De atunci familia lor s-a mărit, iar acești sunt mai uniți ca niciodată. Manelistul este alături de fiica sa la orice pas, chiar dacă acum are și ea deja familiei ei.