Florin Salam și Roxana Dobre au luat una dintre cele mai importante decizii din viața lor. Cei doi au botezat-o pe fiica lui Tzancă Uraganul. Evenimentul a avut parte de curând și s-a desfășurat la o biserică din Ploiești, orașul natal al lui Tzancă. A fost un eveniment pe cinste, în ciuda tuturor restricțiilor impuse de autorități.

Reclamă

Zi mare pentru Tzanca Uraganu, celebrul cântăreț de manele. Acesta și-a botezat fiica, pe care o alintă Uraganita și pe care o iubeste ca pe ochii din cap. Cea mică a avut onoarea ca nașii ei de botez să fie chiar Florin Salam și Roxana Dobre. Manelistul a ținut să împărtășească acest moment extrem de important și cu fanii lui de pe Instagram. Artistul ține extrem de tare la comunitatea pe care și-a creat-o și le povestește ce a mai făcut și cum o mai duce; reușind astfel să își țină fanii aproape de fiecare dată.

Reclamă

Ce a postat Tzanca pe Instagram?

Tzanca a surprins momentul în care frumoasa lui fiică a fost scoasă din cristelniță; în care era ștearsă de că tre Salam și Roxana. A postat imaginea pe Instagram, alături de un mesaj frumos. Fanii l-au felicitat și i-au trimis mult mesaje frumoase. Recent, Roxana Dobre a împlinit vârsta de 33 de ani, iar Florin Salam i-a făcut o surpriză de zile mari, așa cum doar el știe.

Mai mult de atât, i-a cântat chiar el la tort, spre bucuria celorlalți invitați prezenți la eveniment. Florin Salam nu s-a uitat nicio secundă la bani. Bărbatul -a organizat brunetei o petrecere plină de surprize cu   invitați aleși, pentru că numai una este femeia pe care o iubește și pe care o tratează ca pe o regină. Roxana Dobre a fost în extas și s-a bucurat de o zi atât de specială.

 “Mulțumesc nașilor fetiței mele care au botezat-o astăzi”, a scris Tzanca Uraganu pe Instram.