Florin Salam își bine una dintre vilele luxoase pe care le deține. Imobilul este un adevărat palat, însă se pare că manelistul și soția sa își doresc să facă altceva cu banii pe care i-au investit acolo.

Nu cu mult timp în urmă, Roxana Dobre povestea presei cât de încântată este de noua lor casă. Este vorba de o vilă luxoasă, care să le ofere tot confortul de care au nevoie. Soția lui Florin Salam s-a implicat personal în amenajarea imobilului, care a ieșit exact așa cum și-a dorit.

Construcția se află în localitatea Popești-Leordeni și a fost terminată nu cu foarte mult timp în urmă. Cum Florin Salam și Roxana trăiesc în capitală, vila nu a fost locuită prea mult timp.

Palatul este o minunăție luxoasă si foarte modernă. Este foarte spațios, având living, bucătărie, patru dormitoare și două băi. Nici curtea nu este de neglijat, oferind un spațiu de 600 de mp. Pe lângă toate acestea, există și un garaj spațios și un loc de joacă pentru copii.

Soția lui Florin Salam s-a implicat personal în amenajarea casei. Și-a dorit ca totul să fie de culoare albă, primitor și foarte luminos. De la construcție până la mobilă și electrocasnice, totul în casă este de ultimă generație. Chiar și bucătăria este dotată cu cele mai noi gadgeturi, în ciuda faptului că Roxana le-a mărturisit fanilor că nu este o împătimită a gătitului.

Florin Salam își vinde casa pentru 380.000 euro

Casa se va vinde exact așa cum este, cu toate dotările sale. Prețul pe care Florin Salam îl cere nu este unul de neglijat totuși. Pentru a deține palatul din Popești-Leordeni, cumpărătorul va trebui să scoată din buzunar 380.000 de euro. Manelistul a declarat că suma este negeciabilă, însă rămâne de văzut cât este dispus să lase la preț.

 „Îmi place pentru că este o casă foarte frumoasă, dar albul e foarte pretenţios. Acum, dacă mă plimb puţin şi îmi cade un fir de păr, se vede imediat. Pe jos am optat pentru un parchet lucios. Toată casa asta eu am decorat-o şi nu am vrut să fie încărcată, pentru că nu-mi place.”, a declarat soția lui Florin Salam.