Cântărețul de muzică de petrecere a spulberat zvonurile care au cutremurat pe toată lumea

O țară întreagă a fost în alertă în ultimele ore, după ce PRO TV a anunțat că Florin Salam a încetat din viață. Familia, rudele, prietenii, dar și fanii au creat o adevărată revoluție în mediul online, în doar câteva zeci de minute. Cu toate că nimănui nu-i venea să creadă că cel mai celebru manelist a murit, zvonul a fost preluat rapid și de alte publicații.

Prima care a reacționat în fața acestei știri false a fost Betty Salam. Fiica artistului a fost extrem de acidă la adresa jurnaliștilor care au lansat o astfel de știre.

Ulterior, pe pagina de Facebook a manelistului a apărut un mesaj. Florin Salam a vrut să liniștească pe toți cei care au intrat în panică la aflarea zvonului.

La scurt timp însă, postarea artistului a fost ștearsă, fapt care a creat și mai multă isterie în mediul online.

Florin Salam a făcut live de pe patul de spital

Agasat din toate părțile de controversă, manelistul a vrut să demonstreze că a fost vorba despre o știre falsă. Deși este internat în spital, manelistul a făcut un live pe Facebook în care a spulberat supozițiile legate de starea lui.

Vizibil slăbit, Florin a recunoscut că a fost depistat cu COVID, însă a explicat că starea lui este acum una stabilă.

Este foarte important, știți că de câteva zile am fost în situația pe care am avut-o…. cei din presă. Îmi cer scuze, că nu vreau să se supere pe mine, dar formulează mult, mult peste situația prezentă. Ce pot să vă spun, că nu îmi găsesc cuvintele, nu o să vă țin mult. Am făcut acest videoclip pentru că familia mea este în alertă din cauza mea. Tocmai pentru că nu știu de sănătatea mea”, a dezvăluit manelistul.

De altfel, Florin i-a sfătuit pe fanii lui să ia în serios existența virusului. Mai mult, acesta a explicat că în urmă cu câteva zile a cântat într-un anumit loc. Astfel, a lăsat de înțeles că ar fi putut lua sau transmite virusul.

Florin Salam a fost internat în urmă cu câteva zile la Spitalul Matei Balș din Capitală. Cântărețul de manele s-a confruntat cu serioase probleme respiratorii după ce s-a infectat cu coronavirus.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.