Florin Salam a trăit toată viața în lumina reflectoarelor. Manelistul a aflat pe propria pielea că nu poate fi pe placul tuturor. Celebritatea a venit la pachet și cu această expunere, iar statutul lui de persoană publică a atras și multe critici. Doar că, de data asta, artistul nu mai are de gând să le tolereze.

Florin Salam este unul dintre cei apreciați maneliști de la noi din țară. Cariera este cea mai bună carte de vizită pentru el și nu este de mirare că are milioane de fani. Chiar dacă oamenii sunt destul de sceptici la manele, Florin a demonstrat că este extrem de talentat și că este greu de egalat.

Fiind mereu în lumina reflectoarelor, Salam a fost sub atenta analiză a celor de acasă. Fiecare gafă pe care a făcut-o, mică sau mare, a fost taxată de către fani. În ultima perioadă, după ani și ani de zile de critici și vorbe dure, Salam a încetat să mai pună la suflet toate răutățile. În schimb, are un punct sensibil.

Florin Salam îi pune la punct pe cârcotași. „Nu avem cum să fim pe placul tuturor” Social media

Florin Salam a răbufnit în online

Florin Salam poate tolera aproape orice, mai puțin un singur lucru. Și anume, ca cineva să se lege de familia și de copiii lui. Așa cum este și normal, artistul îi apară foarte mult pe cei dragi și nu permite ca cineva să se lege de ei. Recent, în online, un urmăritor i-a jignit pe copiii artistului, moment în care Florin Salam a reacționat imediat.

„Și ce dacă a zis? Păi ăștia sunt urâți?”. Dacă și eu am copii urâți, înseamnă că sunteți chiori. Puteți să spuneți ce vreți voi, dar să spuneți că am copii urâți. Eu am cei mai frumoși copii.

N-ați văzut-o pe Betty, Dani, Rania, Măriuța, Dani cel mic, să nu mai zic de Roxana mea.  Eu sunt mai zăpăcit, dar când e vorba de familie, eu am cea mai frumoasă familie. Știți și voi treaba asta. De ce să mă supăr? Dacă și de mine spuneți că am copii urâți…”, a spus Florin Salam, într-un live pe Instagram, potrivit Spynews.