Florin Salam ține foarte mult la fanii lui, așa că le-a povetit o situație foarte ciudată, dar și extrem de amuzantă prin care a trecut împreună cu soția lui, Roxana Dobre.

Florin Salan vrea să fie și el în pas cu moda, așa că a început să folosească aplicația Tik Tok, iar unul dintrre filmulețele pe care le-a urcat pe această aplicație le-a atras atenția urmăritorilor săi și i-a făcut să râdă în hohote.

Manelistul se afla alături de fiica lui, Betty Stoian, și a început să povestească ce a pățit cu Roxana Dobre, iar felul în care a relatat evenimentul a fost unul cât se poate de haios.

Unde se găsește pileală…am fost la bufet, mi-am luat 5 sticle de vin și m-am dus acasă, m-a prins nevasta, mi-a vărsat sticlele în chiuvetă.

Se pare că Salam cumpărase în ziua respectivă câteva sticle de vin pe care le-a dus acasă. Dar asta nu e tot. Roxana Dobre i le-a golit pe toate în chiuvetă, cel puțin asta spune manelistul pe faimoasa aplicație. Dacă e adevărat sau nu, știu doar ei. Dar a fost cu siguranță o poveste amuzantă pentru fanii lui.

M-am enervat, îți dai seama. M-am reîntors la bufet, am luat 6 sticle de vin, am venit cu ele acasă, să nu beau acolo, să nu iasă scandal. M-a prins nevastă-mea, mi-a vărsat sticlele în chiuvetă, m-am supărat și mai tare, pune-te în locul meu. M-am reîntors la bufet foarte nervos.

 

Share.