Mama Fănicăi, regretata soție a lui Florin Salam a făcut declarații halucinante despre fostul ginere. Aceasta a mărturisit că manelistul nu este deloc ceea ce pare

Au trecut aproape 13 ani de la moartea soției lui  Florin Salam. Fănica s-a stins din viață fulgerător, lăsând în urmă o durere imensă pentru cântăreț. Manelistul a arătat acest lucru în fața unei lumi întregi, de-a lungul timpului. Însă, mama Fănicăi a contrazis toate gesturile de iubire ale artistului.

Într-un interviu acordat pentru Antena Stars, mama Ștefaniei îl acuză pe artist că n-a fost soțul ideal pentru fiica ei. Ba mai mult, aceasta spune că Florin nu este deloc ceea ce pare în fața oamenilor.

@tiktokaru Răspunde lui @98rafaeel #manele #foryou #fyp #jajaja #duet #florinsalam #florinsalam #betysalam #romania #acesdirect🤣 ♬ sunet original – tiktokaru

Mama Fănicăi rupe tăcerea! Ce acuzații halucinante i-a adus lui Florin Salam

Familia Ștefaniei a fost extrem de înverșunată când după moartea acesteia, Florin le-a interzis să-și vadă nepoții. În plus, fosta soacră a artistului îl acuză pe acesta că, de fapt, este un om extrem de vulgar și violent.

„Multă lume nu știe cine este Florin Salam. E foarte vulgar, vorbește foarte urât. Mi-a vorbit   urât în multe episoade, dar nu pot să pronunț. O persoană, căreia nu vreau să-i dau nume, i-ar fi zis că nu face bine că ne îndepărtează de copii. El a spus că ne va face să uităm și de mama noastră. E un om dur!” , a spus mama Fănicăi într-un interviu mai vechi pentru Antena Stars.

Fratele Fănicăi, acuzații uluitoare la adresa lui Florin Salam

Se pare că nu doar mama regretatei soții a manelistului l-a acuzat pe acesta. Fostul cumnat al artistului și-a scos armele la atac și a făcut de-a lungul timpului o mulțime de mărturisiri cutremurătoare despre cântăreț. Astfel, fratele Fănicăi a susținut că la moartea surorii lui ar fi contribuit chiar cineva din familia lui Salam.

„A zis că el n-a știut că Fănica este bolnavă. De ce n-a avut puterea să zică adevărul? De la ce a murit Fănica? Cineva din familia lui a avut grijă ca Fănica să ajungă acolo unde este”, a spus fratele Fănicăi la Antena Stars, în urmă cu ceva timp.

Distribuie

28 de ani, absolventă a Facultății de Litere din cadrul „Universității din București”. Activează în presă de 7 ani și a lucrat pentru publicații precum: evz.ro, spynews.ro, cancan.ro. Nici experiența din televiziune nu îi este străină, fiind, în trecut, editor pentru două emisiuni de la Antena Stars. Determinarea și munca de care este atât de atașată sunt elementele care i-au trecut în portofoliu interviuri inedite cu unele dintre cele mai cunoscute personaje din lumea mondenă.