Naomi Hedman și Florin Ristei demonstrează încă o dată faptul că iubirea nu are niciun fel de graniță! Cei doi se iubesc nebunește și par sa fie îndrăgostiți unul de altul până peste cap. Fotografiile pe care cei doi le postează în mediul online sunt o dovadă vie a faptului că nimic nu poate sta în calea fericirii lor.

Iubirea te ”lovește” atunci când te aștepți cel mai puțin, iar Florin Ristei avea să descopere acest lucru pe pielea sa. El a reușit să-și găsească marea dragoste fix în emisiunea ”X Factor”.

Florin Ristei și Naomi Hedman, surprinși în cea mai romantică ipostază! Artista, îndrăgostită până peste cap / FOTO

Cei doi pozează în cuplul perfect, iar ipostazele în care apar în mediul online sunt printre cele mai romantice. Cea mai recentă fotografie a acestora este postată de Naomi și face cât o mie de cuvinte.

Porumbeii sunt surprinși într-o ipostază extrem de tandră. Contactul vizual dintre aceștia poate fi echivalat cu un gest de totală iubire. Și asta nu e tot! Iubita lui Ristei i-a făcut și o declarație specială partenerului ei de viață, care deși pare simplă și la obiect, totuși s-a dovedit a fi cu mult mai puternică și sugestivă.

Florin Ristei și Naomi Hedman, surprinși în cea mai romantică ipostază! Artista, îndrăgostită până peste cap / FOTO

Cine este, de fapt, Naomi Hedman

Naomi Hedman este o femeie de succes și duce o viață plină de bogăție și prosperitate în Londra. A devenit cunoscută în urma participării în cadrul emisiunii ”Ex on the Beach”.

Este o artistă desăvârșită , iar în momentul de față are mai multe piese lansate. Are doar 27 de ani și pare că a atins un succes imens până la această vârstă, colaborând chiar cu Nicki Minaj nu cu mult timp în urmă.