Florin Ristei a fost acuzat de blasfemie pe internet, după ce a postat o imagine care a atras repede atenția urmăritorilor. Artistul a vrut, de fapt, să facă o glumă. Problema este că nu toți au înțeles gluma pe care Florin Ristei a încercat să o facă. Gurile rele l-au acuzat pe fostul concurent de la Asia Express de…blasfemie. Unii spun că exagerat, pentru că a făcut o simplă glumă, pe care nu au fost capabili să o înțeleagă.

Cum s-a apărat?

Totul a început de la o poză pe care a preluat-o de la un fanpage. Artistul a repostat imaginea respectivă, iar multă lume i-a sărit în cap din acest motiv. Mai mult l-au acuzat de blasfemie din pricina acestei glume. Este vorba despre o Mai exact, vorbim despre un colaj care conține cu titlurile următoare: Ristei, RisTREi, TRISTei, Iisus HRISTEI. De aici și acuzațiile.

Bineînțeles că oamenii au sărit pe el în comentarii, iar el chiar a decis să îi dea răspunsul unei fane. Florin Ristei a fost acuzat de fata respectivă de blasfemie. Simțindu-se atacat, artistul s-a apărat așa cum a știut el mai bine. A spus că este de acord că lumea este liberă să își exprime opinia. Mai mult, a spus că pentru el religia nu este influențată decât de geografie. Fotografia fost, însă, pentru cei mai mulți dintre fanii lui una amuzantă. Comentariile nu au întârziat să apară și nici miile de inimioare.

„Frumoasă blasfemie. Mare grijă când îți cari crucea!”, a scris o fană.

„Ce e aia blasfemie?”, a intrebat el.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

bună de tot asta :)))) #ristei @asiaexpressromania

O postare distribuită de Florin Ristei (@fristei) pe

„Ba chiar încurajez în spațiul public, că toată lumea să și exprime părerea despre orice subiect, indiferent cât ar fi de controversat. Pentru mine, religia nu e influențată decât de geografie. Dacă te nășteai în altă parte, aveai alt Mesia. Atât”, a punctat Florin Ristei.