„El a fost un fel de idol, până pe la 17-18 ani, apoi au intervenit alte influențe.”

Florin Piersic Junior a dat din casă și a vorbit despre relația pe care o are cu tatăl său. Se pare că aceștia nu au avut o legătură prea puternică, iar între ei există o prăpastie destul de mare. Cei doi s-au întâlnit destul de rar, și-au vorbit rar, iar interacțiunile au lăsat mereu un gust amar, cel puțin pentru una din părți.

Invitat în cadrul unei emisiuni de televiziune, Florin Piersic Jr. și-a deschis inima și a vorbit despre relație pe care o are cu tatăl său. Părinții acestuia s-au despărțit pe vremea când el avea doar șase ani. Actorul a rămas în grija mamei, iar cu timpul relația cu tatăl său s-a răcit destul de mult. Mai exact cei doi nu au prea avut o relație, iar interacțiunile dintre ei au fost rare și distante.

Întrebat dacă au existat momente în care și-a dorit ca Florin Piersic să nu fie tatăl său, actorul a răspuns pozitivi. A mărturisit că de-a lungul timpului a avut această dorință, însă în cele din urmă nu are vrea nimic schimbat. A înțeles că toate lucrurile din viața lui s-au întâmplat cu un scop, l-au modelat și l-au făcut să ajungă persoana de astăzi.

„Da, mi-am dorit de mai multe ori, dar mai ales în adolescență. Adolescența mea fiind prelungă, până în 30 de ani. Pot să spun că mi s-a întâmplat da! Dar în același timp, dacă stau să judec cum au fost lucrurile, el a fost un fel de idol la o anumită vârstă. Nu știe multă lume că eu dădeam 6-7 lei la cinema să văd Trandafirul Galben, doar pentru că îmi plăcea o secvență din film. Îmi plăcea o secvență de la început când trăgea cu pistolul. Apoi mă plictiseam că erau doar boieri acolo.

El a fost un fel de idol, până pe la 17-18 ani, apoi au intervenit alte influențe. Mergeam la cinematecă, îi vedeam pe Pacino, pe DeNiro, învățam engleză. La mine nu a fost un țel să îl depășesc pe tata. Ar fi fost aberant pentru că el nu poate fi depășit. El e un fenomen și asta știe toată lumea. Eu sunt mulțumit că mi-am găsit drumul. Drumul a fost diferit și asta a fost norocul meu. Dar nu am avut niciodată pretenția să mă lupt cu el ca să îl depășesc.”, a declarat Florin Piersic Jr., în emisiunea lui Denise Rifai.

Florin Piersic Junior, adevărul despre relația cu tatăl său! Actor a dat din casă. „A existat o competiție între noi…”
Social media

„Nu ne vom întâlni niciodată pe scenă…”

Florin Piersic Jr. a mai mărturisit că între el și tatăl său a existat mereu o competiție ascunsă. Se pare că fiul a făcut mai mulți pași spre tată, însă mereu s-a lovit de un zid. Florin Piersic Jr. chiar și-a dorit să urce pe scenă alături de părintele său, însă a fost refuzat. Fiecare pas spre o apropiere a fost într-un fel sau altul descurajat. Așa că acum cei doi nu a prea multe lucruri ce îi leagă.

„A existat întotdeauna o competiție între noi. Fie că el a vrut sau nu a vrut să o recunoască. Când a venit la mine la teatru, ca spectator, a făcut cumva să iasă în evidență. Eu știu că el nu are cum să nu iasă în evidență. Dar îl cunosc mai bine și în anumite declarații am putut să citesc printre rânduri și să îmi dau seama ce gândește cu adevărat. Lui nu îi convine că am mers în niște zone în care el nu a avut acces și nu și-a dat voie. Dar e ciudat că a văzut un film, precum Killing Time de exemplu, și apoi s-a gândit că ar fi jucat și el acolo. A doua zi a uitat pentru că a fost luat de valul lui și de zona lui de interes.

Am fost la el la Cluj special ca să citesc o piesă și a citit-o excepțional la prima vedere. Mai multe personaje trebuia să joace el în piesă. După ce a citit, cu o intuiție formidabilă a zis așa: Crezi că o să intereseze pe cineva chestia asta? Și atunci m-am gândit… Dar eu de ce să mă lupt doar pentru o chestie de marketing. Să fie Florin Piersic și Florin Piersic Junior pe același afiș, nu are rost. Nu ne vom întâlni niciodată pe scenă”, a mai spus Florin Piersic Jr.

Share.

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.