„După ce se mai calmează lucrurile atunci o să vorbesc și eu.”

În urmă cu trei ani, Florin Pastramă și Brigitte Sfăt se întâlneau pe platourile de filmare. Povestea de dragoste dintre cei doi s-a înfiripat rapid. Deși nimeni nu le dădea prea multe șanse împreună, cei doi s-au căsătorit, iar acum mariajul a ajuns la final. Florin Pastramă a făcut primele declarații despre divorț.

Povestea de dragoste dintre Brigitte și Florin Pastramă a ajuns la final. După trei ani de relație, cei doi au ajuns la divorț. Se pare că toate certurile, scandalurile și împăcările grăbite au ajuns la final, iar despărțirea este inevitabilă. Motivele divorțului încă sunt necunoscute. Până acum Florina Pastramă a preferat să păstreze tăcere și nici fosta parteneră a acestuia nu a oferit prea multe detalii, chiar dacă a fost mai vocală.

Recent, Florin Pastramă a făcut primele declarații despre divorț. Acesta le-a promis tuturor că după ce lucrurile se vor mai liniști va vorbi despre tot ce s-a întâmplat. Până atunci, bărbatul preferă să păstreze tăcere.

„Eu unul merg pe credința în Dumnezeu! Nu vreau să vorbesc acum de Brigitte! Să vorbească ea, tot ce spune ea are dreptate! Tot ce spune ea e adevărat, da?! După ce se mai calmează lucrurile atunci o să vorbesc și eu! Vă mulțumesc!”, a declarat Florin Pastramă, potrivit Click.ro.

Florin Pastramă rupe tăcerea! Fostul partener al lui Brigitte, totul despre divorț. Ce s-a întâmplat între cei doi
Social media

Brigitte Pastramă, despre motivele divorțului

Brigitte pare că s-a săturat de „haosul” pe care Florin Pastramă l-a adus în viața ei. Bruneta a mărturisit că fostul partener a implicat-o și a generat multe situații stânjenitoare, care i-au cauzat destul de mult. Așa că, Brigitte a decis să pună piciorul în prag și să spună „stop”. Astfel, a luat decizia să divorțeze și este gata să meargă până la capăt. Aceasta nu vrea să audă de împăcare și nu îi mai dă nicio șansă lui Florin Pastramă.

„Sunt persoane care m-au deranjat enorm prin mocirla în care m-au târât în ultimii trei ani. Eu nu mai am bărbat, eu sunt singură. De când am luat decizia să-l am pe Florin lângă mine, am fost târâtă în foarte multe mizerii care nu mi-au aparținut. (…) Am fost de prea multe ori pusă la un loc cu persoane care nu au avut ce să caute lângă mine, în preajma mea. (…) Am decis să merg mai departe singură.”, declara Brigitte.

Share.

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.