„Au intrat într-o conjunctură proastă. Într-un anturaj foarte prost și au fost trași de acel anturaj.”

În ultima perioadă, familia lui Florin Pastramă a fost încercată de diverse probleme. Pe lângă despărțirea de Brigitte, frații bărbatului au fost ridicați de autorități. Relu Ștefan și Doina Pastramă au fost reținuți într-un dosar de înșelăciune, falsificare de instrumente de autentificare străine și uz de fals. Florin Pastramă a rupt tăcerea și a vorbit despre ce se întâmplă cu cei doi.

Frații lui Florin Pastramă au fost reținuți în urma unor percheziții executate în data de 11 iulie. Relu Ștefan și Doina Pastramă au rămas în custodia oamenilor legii pentru 24 de ore, fiind cercetați într-un dosar de înșelăciune. Mai exact, frații Pastramă sunt bănuiți că fac parte dintr-o grupare ce accesa credite de la bănci din Germania, cu care cumpăra autoturisme pe care le vinde în România. Se foloseau documente falsificate și creditele nu au mai fost niciodată achitate.

Florin Pastramă spune că la mijloc este vorba de o neînțelegere, iar frații lui sunt nevinovați. Aceștia ar fi fost prinși într-un context greșit și nu ar avea nicio legătură cu gruparea.

„Suntem foarte bine. Fratele meu avea un prieten care putea să aducă mașini din Germania. Să cumpere mașini din Germania. A cumpărat, persoana respectivă nu a fost OK. Suntem acasă toți. Fratele meu trebuia să o ajute pe sora mea să cumpere o mașină. Asta a fost tot.”, a declarat Florin Pastramă, potrivit ego.ro.

Probleme mari în familia Pastramă! Frații lui Florin au fost reținuți de către autorități. De ce sunt acuzați cei doi
Instagram

„Suntem mai uniți ca niciodată”

La rândul ei, Brigitte Pastramă îi susține pe cei doi și spune că toate aceste probleme au apropiat și mai mult familia. Aceasta este alături de partenerul ei și familia acestuia și speră ca totul să se termine cu bine.

„Acum suntem mai uniți ca niciodată. Dacă familia nu este unită în încercare, când să fie unită? Noi o să fim alături de ei și o să îi sprijinim cu tot suportul moral de care au nevoie. Noi cunoaștem că ei nu se ocupă cu așa ceva și au intrat într-o conjunctură proastă. Într-un anturaj foarte prost și au fost trași de acel anturaj.

Dar, oricum, nu vrem să vorbim mai multe, deoarece este un dosar care este în cercetare și nici nu vrem să influențăm, nici nu vrem să spunem părerea noastră. Cu siguranță, sunt persoane foarte abilitate și care au absolut toate pârghiile ca să afle adevărul.”, a spus și Brigitte Pastramă.

Share.

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.