Florin Marin este în conflict cu familia fostului său soț decedat. Românul a moștenit averea fostului său soț, care era mai mare decât el cu 54 de ani. Acesta insistă că și-a iubit foarte mult fostul partener de viață. Philip Clements (81 de ani) s-a stins din viață într-un spitale din București. Acesta a sfârșit singur, din cauza restricțiilor din timpul pandemiei.

Reclamă

Acesta ar fi sfârșit din cauză faptului că nu a mai avut acces la un anumit medicament prescris în Marea Britanie. Starea lui de sănătate s-a șubrezit de când s-a stabilit în România, se pare că avea afecțiuni cardiace.  Florin Marin a avut de câștigat de pe urma relației sale cu fostul vicar britanic. În urma relației sale, se pare că lui Florin Marin, i-au parvenit multe bunuri. Printre care și un apartament în valoare de 100.000 de lire sterline dar și 150.000 de lire sterline de pe urma unei asigurări de viață.

Reclamă

Pe lângă toate astea va avea parte și de o pensie lunară în valoare de  2.000 de lire de pe urma soțului, care a decedat la 81 de ani. Cu toate acestea suma totală pe care ar fi cheltuit-o pentru român ar fi undeva la 500.000 de lire sterline (560.000 de euro).

Florin Marin este în conflict cu familia fostului său soț decedat

Florin Marin a fost aspru criticat de apropiații fostului soț. Fiind numit „o lipitoare” reușind doar să obțină ce și-a dorit. Acesta a ripostat, a dat o declarație prin care a ținut să supună că are sentimentele față de soț.

„Atunci când cineva se căsătorește cu cineva mai în vârstă decât el toată lumea crede că este vorba de bani, dar nu este așa. El m-a numit în testament și sunt căsătorit cu el. Vreau să transmit familiei să-și vadă de treabă și toate cele bune”, a menționat Florin în engleză, sursa: stirileprotv.ro

Potrivit cu datele oferite de Daily Mail se pare că cei doi se mutaseră împreună, făcând pasul cu doar 3 luni în urmă. Acest pas a fost făcut după un an de zile în care cei doi au avut o relație deschisă. Perioadă în care Clements preciza că trăiesc din pensia lui de vicar și de fost profesor. După ce au recunoscut public că se iubesc, cei doi s-au confruntat cu un val de reacții negative.