Reclamă
Reclamă

De departe, cea mai grea lovitură primită de Antena 1 anul acesta a fost plecarea celor trei chefi, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. Jurații de la „Chefi la cuțite” erau ca un magnet pentru audiențe și deveniseră figuri emblematice ale trustului. Dar, se pare că nimic nu durează la nesfârșit, nici măcar contractul lor cu multe zerouri.

Plecarea celor trei chefi de la Antena 1 a lăsat un gust amar în rândul fanilor, mai ales că publicul s-a obișnuit cu prezența lor pe micile ecrane. După ani și ani de zile în care au jurizat mii de farfurii, Dumitrescu, Bontea și Scărlătescu au decis să pună punct carierei lor la Antena 1.

Anunțul a venit cu puțin timp înaintea de difuzarea finalei din acest sezon. În comunicat oficial, se pare că cei trei chefi au menționat ca motiv principal oboseala. Deși au o vacanță de la filmări de 6 luni, se pare că niciunul dintre ei nu s-a simțit pregătit să revină pe platouri.

Florin Dumitrescu, „la cuțite” cu Bontea și Scărlătescu. Cheful a plecat de la Antena 1 din cauza lor, nicidecum a oboselii
Arhivă presă

Antena 1 caută înlocuitori

Însă, la scurt timp după ce s-a vehiculat acest motiv, Florin Dumitrescu a ajuns la concluzia că fanii lui, mai ales cei care i-au fost alături ani de zile, merită să știe adevărul. Astfel, cheful a recunoscut că tensiunile dintre el și colegii lui au dus la decizia de a pleca.

Reclamă

De-a lungul sezoanelor, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu s-au certat, dar era de așteptat, având în vedere că erau trei chefi extraordinari în ring, luptând pentru aceeași victorie. Dar, se pare că, odată cu trecerea timpului, aceste tensiuni și-au pus amprenta asupra relației dintre ei.

„Este adevărat. Îmi este foarte greu să vă spun asta, dar este adevărat ce se aude. Ținând cont de divergențele pe care le-am avut cu Scărlătescu și cu Bontea de-a lungul anilor, s-a ajuns aici și, din păcate, nu avem ce face. Nu putem schimba lucrurile, deja s-a semnat.”

Tocmai de aceea, niciunul dintre ei nu a mai putut să lucreze unul în preajma celuilalt, așa că au decis să plece până când proiectul nu ia o altă turnură. Fanii sunt foarte dezamăgiți, iar mulți dintre ei deja au recunoscut în online că nu se vor mai uita la emisiune de acum încolo.

Reclamă
Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro