„Nu o să uit niciodată când am văzut-o în rochia de mireasă în ușa bisericii....”

A fost zi de sărbătoare în familia lui Florin Dumitrescu. Celebrul chef și soția sa Cristina au împlinit opt ani de la căsătorie, iar momentul a fost marcat așa cum se cuvine. Florin Dumitrescu nu a stat pe gânduri și i-a făcut partenerei sale de viață o declarație de dragoste ce a înmuiat inimile internauților.

În urmă cu opt ani, Florin Dumitrescu și Cristina pășeau spre altar. Cei doi și-au unit destinele în cadrul unui eveniment de excepție, iar acum după opt ani iubirea este la fel de mare ca atunci. Cu această ocazie, celebrul chef i-a făcut soției sale o declarație impresionantă de dragoste. Mai mult, acesta a împărtășit cu internauții și câteva imagini de la nuntă, mărturisind că a fost una dintre cele mai frumoase zile din viața sa.

„Una dintre cele trei cele mai fericite zile din viața mea. Pe 7 iunie 2014 am dansat la nunta noastră, pe All of Me. Am avut o nunta zic eu perfectă. Muzică bună, prieteni și familia aproape. Nu o să uit niciodată când am văzut-o în rochia de mireasă în ușa bisericii, m-a impresionat frumusețea ei, eleganța și strălucirea.

Ce e mișto, e că sentimentul nu a dispărut deloc. Iar cine zice ca dragostea durează doar trei ani, nu ne cunoaște pe noi doi. Așa ca, draga mea, te mai măriți o data cu mine?.”, a spus chef Florin Dumitrescu.

Cum s-au cunoscut cei doi?

În urmă cu 11 ani Florin Dumitrescu și Cristina se cunoșteau și își începeau povestea de iubire. Cei doi s-au întâlnit la restaurantul la care celebrul chef lucra la acea vreme. A fost dragoste la prima vedere, iar la doar câteva zile după ce au oficializat relația s-au mutat împreună.

Acum, cei doi se bucură de o poveste de iubire impresionantă, în care dragostea e la fel de mare ca în prima zi. Aceștia au împreună două fetițe și se laudă cu familia perfectă.

„Eu mi-am dorit dintotdeauna o relație cu femeia perfectă. Bineînțeles, perfecțiunea este diferită în accepțiunea fiecăruia. Eu am întâlnit-o pe a mea. Am știut că este ea din momentul în care a apărut, pentru că se cam oprise timpul în loc, era o atmosferă ca de film în perioada aceea în viața mea.

Eu, boem, melancolic, artist, am privit-o pe ea, elegantă, frumoasă, strălucitoare, și mi-am dat seama că, dacă ea ar deveni iubita mea, aș putea să fac orice în viața asta, că totul este posibil. Și așa a fost. Mi-am găsit jumătatea și mă bucur că nu am lăsat-o să treacă pe lângă mine, iar de atunci și până azi, și în continuare, fac tot ce îmi stă în putință să mă iubească în fiecare zi la fel de mult și să o iubesc în fiecare zi la fel de mult. Noi trăim o poveste aparte!” , declara Florin Dumitrescu, în urmă cu ceva timp.

Share.

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.