Florin Dumitrescu este foc și pară și a simțit nevoia să împărtășească totul cu fanii lui din online. De obicei, cheful nu se enervează atât de des sau, cel puțin, nu o arată în online. Dar, de data asta, totul a fost diferit, așa că a vrut să tragă un semnal de alarmă în ceea ce privește întâmplarea lui.

Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai cunoscuți chefi de la noi din țară. De ani de zile, acesta face parte din unele dintre cele mai de succes proiecte culinare difuzate la TV. Faptul că este jurat în astfel de emisiuni i-a adus un val uriaș de notorietate, dar, uneori, asta vine la pachet și cu multe dezavantaje.

Zilele acestea, în timp ce pe TV se difuzează battle-urile dintre echipele de la „Chefi la cuțite”, fanii sunt mai tensionați ca niciodată și stau cu sufletul la gură să vadă eliminările. Cei mai nemulțumiți de ceea ce se întâmplă pe TV nu stau prea mult pe gânduri și aleg să își verse frustrăile în mesaje către chefi.

Florin Dumitrescu: „Mi s-a luat!”

De data asta, Florin Dumitrescu a primit din partea unui telespectator de-ai emisiunii un mesaj plin de ură și jigniri. Din păcate, nu este primul de acest gen, dar simpaticul jurat a ales să le ignore și să nu pună la suflet tot ce aude de la cei din jur. Dar, de data asta, totul a fost diferit.

Florin Dumitrescu a răbufnit în online. „Nu-mi stă în caracter să mă duc la poliție”. Ce a pățit celebrul chef Instagram

Florin Dumitrescu a răbufnit pentru că, dincolo de toate jignirile aduse lui, persoana respectivă s-a legat și de familia și copiii chefului, lucru pe care acesta nu-l tolerează. Deși nu se simte deloc bine de câteva zile și a slăbit 5 kilograme din cauza răcelii, Dumitrescu și-a adunat forțele pentru a transmite un mesaj în online.

Acesta este dispus să participe la o campanie împotriva urei din online, mai ales că acest fenomen a luat amploare mai mult ca niciodată în ultima vreme.

„Mesajul pe care l-am pus nu l-am pus cu scopul de a aduna milă sau de a aduna și alte mesaje de acest fel. Nu-mi stă în caracter să mă duc la poliție să-i depun plângere omului că-i cretin, dar mie mi s-a luat. Ai ceva cu mine, ai cu mine. Ce ai cu copiii mei?! De aia vă zic, pe acestă cale, că sunt disponibil pentru o campanie împotriva hate-ului.”