Deputatul Corneliu Ștefan a vorbit astăzi într-o conferință de presă despre numirea lui Florin Cîțu în funcția de premier. Ștefan spune că această numire este una total neadecvată, susținând că nu va fi votat nici de PNL, nici de PSD. Acesta este convins că Cîțu nu va trece de Parlament.

„Legat de numirea lui Cîţu în funcţia de prim-ministru, cred că este o nominalizare neserioasă, care nu este ancorată în realităţile României şi vreau să vă aduc aminte că domnul Cîţu, în 2008, când era consultantul unei bănci din România, a făcut un atac speculativ asupra monedei euro şi BNR, la vremea respectivă, a intervenit cu un miliard de euro în piaţă pentru a dejuca atacul speculativ. După asta, respectiva bancă l-a destituit pe domnul Cîţu, din 2016 este parlamentar, este omul care în trei luni ca ministru al Finanţelor a împrumutat cei mai mulţi bani şi banii nu se regăsesc în România reală, este cel care după o lună ca ministru a dat două tunuri pentru două multinaţionale, nu vreau să dau numele lor, care au beneficiat de foarte mulţi bani din bugetul statului şi astăzi Guvernul PNL se plânge că nu sunt bani pentru alocaţii”, a spus Corneliu Ştefan, conform agerpres.ro.

Deputatul spune că România are nevoie de o conducere responsabilă, nu de propuneri neserioase.

„În concluzie, această propunere este neserioasă, nu va fi votată de parlamentarii PSD şi vreau să vă aduc la cunoştinţă că nu va fi votată nici de parlamentarii PNL. Cred că trebuie să oprim această mascaradă, trebuie să oprim toate propunerile neconstituţionale şi neserioase trebuie să începem să guvernăm”, a precizat deputatul PSD.